Тетяна Цимбал повертається в ефір Першого з новим проектом

9 Вересня 2008
23964
9 Вересня 2008
13:12

Тетяна Цимбал повертається в ефір Першого з новим проектом

23964
Тетяна Цимбал повертається в ефір Першого з новим проектом
Національна телекомпанія України готує новий проект, попередня назва якого «Життя, і сльози, і любов». Вестиме програму легендарна українська телеведуча Тетяна Цимбал.
 
«Зараз проект в роботі, – повідомив в.о. президента НТКУ Василь Ілащук, – плануємо, що він вийде в ефір у жовтні». 
 
30-хвилинна програма матиме формат нарису і виходитиме щонеділі об 11-й годині. Героями програми стануть знакові особистості України:  Дмитро Гнатюк, Борис Патон, Сергій Бубка та інші.
 
«Є постаті, які заслуговують на більшу увагу. Свого часу вони творили епоху, тому цікаво чим вони живуть зараз», – сказала Тетяна Цимбал
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23964
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ліліт
5568 дн. тому
Цимбал дуже класна!!!!Я просто дуже рада, що вона повернулася на телеекрані знову!!!Таких,як вона вже майже немає!!Вона дуже добре знає свою справу!!!
бля
5705 дн. тому
Нафталіном всіх пересипати....І до телебачення ні на крок не підпускати.Комуністичні діви. Каюсь, це завелика честь для них...Комуністичні дірочки!
Віктор
5706 дн. тому
Для Зої: Вона не одіозна. Вона нормальна. Чоловікам подобається.
Зоя
5706 дн. тому
Думаю,повернення Т Цимбал - це не те,що так потрібне Першому (Національному!?). Теж мала "досвід" навчання. У неї ніколи не було справжньої громадянської позиції, а тим паче, патріотичної. Одіозна,амбітна, манірна - вона радше відштовхує, ніж притягує. Й тому саме для такого плану передач (лірично-філософського) варто було б знайти справді одухотворені,жіночі образи -як от, наприклад, Люду Лисенко, Тамару Володимирівну (Щербатюк!), дивовижну пані Тамару Стратієнко тощо. А так що крикливо-вульгарна Катя Осадча,примітивна Юля Бориско, що цинічно-холодно-фальшива Цимбал... За Першим каналом десь ще тягнеться" низка" одіозних "старих дів" нашого телебачення. Звичайно,якби вони не закостеніли років тридцять тому,вони б могли і "надихати" і наставляти.Адже не вік тут причина чи завада. Жінка має бути принадною чарівною й красивою в усі періоди свого життя.... А так- як засушені репяхи... Прикро. Вибачаюся за таку жорстоку цинічність, але будьмо критичними. Чи не в цьому біда нашого вітчизняного телебачення.
Віктор
5707 дн. тому
Я також дуже поважаю пані Тетяну Цимбал. Вчився у неї. І радий, що вона знову на телеекрані. Так тримати, шановна вчителько!
Ксеня
5707 дн. тому
Дуже поважаю пані Тетяну. Колись працювала в одному із гайдів (теле- складно до нього додати), ми мали обов'язково давати "рецепт от звэзди". І пані Тетяна єдина відмовилась. Сказала, що про телебачення розповість, а рецепти придумувати не буде. Можливо, потроху почнуть з'являтися (чи повертатися) розумні обличчя на ТВ. Успіху!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду