5 канал святкує 5-ту річницю

5 Вересня 2008
16219
5 Вересня 2008
11:10

5 канал святкує 5-ту річницю

16219
5 канал святкує 5-ту річницю
5 вересня 5 канал святкує своє 5-річчя. Частину урочистостей із нагоди річниці канал транслював наживо.
 
У прямому ефірі колектив телеканалу привітали його засновник Петро Порошенко та прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. Глава уряду згадала про важливу роль, яку 5 канал відіграв у подіях 2004 року, і подякувала його співробітникам за чесну і професійну роботу.
 
Пролунало в ефірі (у студії програми «Час інтерв'ю») і привітання від народного депутата Віктора Януковича, голови Партії регіонів і екс-прем’єр-міністра України. Віктор Янукович упершее за весь час існування каналу приїхав до його студії (раніше він давав інтерв'ю 5-му лише в офісі Партії регіонів). На думку лідера опозиції, останнім часом 5 канал демонструє незаангажованість. Як повідомляє «Обком», Віктор Янукович подарував каналу-ювіляру ексклюзивне видання Острозької Біблії.
 
Репортаж із святкування річниці 5-го читайте на «ТК» незабаром. А поки що вітаємо колег з 5-го – всіх, хто зараз працює на каналі і всіх, хто колись створював 5-й, а потім покинув його з різних причин, - із річницею. Зичимо вам щастя, любові і свободи!
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16219
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KostyaV
5707 дн. тому
Память, память за собою позови. В те далекие промчавшиеся дни. Ты друзей моих погибших оживи. А друзьям живущим молодость верни... ---и все такое---
makso
5709 дн. тому
ага. вітаємо:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду