Кирило Лукеренко очолив редакцію публіцистичних проектів НТН

5 Вересня 2008
24015
5 Вересня 2008
20:23

Кирило Лукеренко очолив редакцію публіцистичних проектів НТН

24015
Кирило Лукеренко очолив редакцію публіцистичних проектів НТН
Редактором публіцистичних проектів каналу НТН призначено Кирила Лукеренка. Цю інформацію «Детектор медіа» отримала з власних джерел. Сам пан Лукеренко утримався від коментарів, сказавши, що остаточне рішення ще не прийняте.
 
Редактор публіцистичних проектів – нова посада, запроваджена на каналі, який у жовтні має бути переформатований. За інформацією джерел «ТК», Кирило Лукеренко опікуватиметься всіма програмами власного виробництва, крім «Свідка».
 
Кирило Лукеренко – журналіст, режисер і сценарист. З березня 2007 року був випусковим редактором «Подробностей» на «Інтері». До цього працював у новинах Нового каналу (випусковим і шеф-редактором), у студії Олександра Ткаченка «Нова студія», в українській службі Бі-Бі-Сі тощо.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24015
Читайте також
02.10.2008 12:09
Наталія Данькова
15 373
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
процивнык тэвэ
5708 дн. тому
На интере ...как бы работал...как и на новом...но это не значит...что "знающие твари" не будут завтра тебя жрать :))))
anime
5709 дн. тому
Звонок "маме": А чем Лукеренко занимался на Интере?
конфуцык
5709 дн. тому
Не твари, а знающие. И оттого грустные, по Эклезиасту. Разве что вырастет доброе на этом огороде, несависимо от названия канала?(Тем более на НТН, существующем под песню "Дотянем до леса, решили друзья"?)
працивнык тэвэ
5709 дн. тому
Какой жуткий и завистливый "телемирок".....клетка с тиграми, в сравнении с ним, просто, банка с дождевыми червями....ТВАРИ!!!!ОДНИ ТВАРИ ВОКРУГ!!!!!
Звонок "маме"
5710 дн. тому
anime: Это правда - Лукеренко действительно развалил инфослужбу "Репортера" на "Новом", многие нормальные журналисты и редакторы (Задоянчук, Усенко и т.д.) не смогли при нем развиваться и вынуждены были уйти на 1+1. Лукеренко, прокозырявши перед Сашей Ткаченко тем, что он "профи из Лондона с Би-Би-Си" (проработал там только 2 года по контракту, который не продлили из-за недисциплинированности и пьянства), стал шеф-редактором инфослужбы. Отличался тем, что требовал давать больше международки (Венесуэла, Никарагуа, Чили и прочие Кубы...), снимать желтуху, праздники, смерти, скандалы и т.д. На "Интер" Лукеренко попал по личной просьбе Анны Гомонай, с которой знаком с "Репортера". Но стоило Гомонай свалить в США вслед за мужем, как Безлюдная мигом избавилась от непутящего Кирюши, спихнув его на криминально-мужской НТН. Что он там будет делать - покрыто мраком.
anime
5710 дн. тому
Говорят что Лукеренко когда работал на Новом канале развалил инфо-службу. Выгнал кучу людей которые сейчас работают на очень пристойных прожектах. Интересно, что теперь будет с теми кто таки остался на НТН?
Profi
5710 дн. тому
Ткаченко сам еще на испытательном сроке у румын сидит. От как примут , тада начнецца !
Звонок "маме"
5710 дн. тому
Странно, почему Саша Ткаченко, который так любит Кирила Лукеренко и трудоустраивал его, куда только мог, не заберет его к себе на 1+1 (теперь уже)? Кирил, позвони же наконец маме (то есть Саше)! :-)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду