Промо: Ведуча «Гіркої правди» виявилась не просто психологом

4 Вересня 2008
24360
4 Вересня 2008
12:39

Промо: Ведуча «Гіркої правди» виявилась не просто психологом

24360
Промо: Ведуча «Гіркої правди» виявилась не просто психологом
 

Завдяки невсипущій пильності наших коментаторів з'ясувалося: ведуча жіночого шоу «Гірка правда» Людмила Ободзинська – не просто психолог, що дебютує на екрані, як повідомляла прес-служба ТРК «Україна». Дуся виявила, що паралельно Людмила виступає ще у двох якостях. У яких – читайте у Дусі!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24360
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5684 дн. тому
Ні, якщо на комерційній основі, так само жирним виділяємо "Реклама". Промо - це новини, які де-факто є рекламою матеріалів сайту "Дуся", що входить у структуру "Телекритики". Оскільки читачі дуже обурювались невідповідністю заголовків таких промо-матеріалів до загальної концепції новинної стрічки ТК, ми вирішили позначати їх значком "Промо".
промо?
5684 дн. тому
А что значит слово "промо" перед заголовком? Размещено на коммерческой основе?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду