Відомий дагестанський журналіст помер у лікарні від отриманих поранень

3 Вересня 2008
16312
3 Вересня 2008
11:55

Відомий дагестанський журналіст помер у лікарні від отриманих поранень

16312
Відомий дагестанський журналіст помер у лікарні від отриманих поранень
У Дагестані від отриманих напередодні ввечері поранень помер журналіст ісламського телеканалу «ТВ-Чиркей» Тельман Алішаєв. 2 вересня у столиці республіки Махачкалі двоє нападників розстріляли Алішаєва з пістолета «Макаров», повідомляє «Эхо Москвы». Журналіст, який у момент нападу перебував у власному автомобілі, отримав поранення у голову та плечі, проте лікарі не змогли врятувати його життя.
 
Як повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на УВС Махачкали, Тельмана Алішаєва могли вбити через його просвітницьку діяльність, оскільки він виступав проти вахабізму в Дагестані.
 
2 вересня в іншій північнокавказькій республіці Росії – Кабардино-Балкарії було жорстоко побито головного редактора незалежного видання «Газета Юга» Милослава Битокова. На нього напали у під’їзді власного будинку. Невідомі нападники не забрали у побитого журналіста ані грошей, ані мобільного телефону. Милослав Битоков отримав черепно-мозкову травму, наразі він перебуває у республіканській клінічній лікарні. Два місяці тому він отримував погрози через свої публікації.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16312
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду