Юрій Макаров переходить з «1+1» на НТКУ

2 Вересня 2008
31763
2 Вересня 2008
16:41

Юрій Макаров переходить з «1+1» на НТКУ

31763
Юрій Макаров переходить з «1+1» на НТКУ
Юрій Макаров, шеф-редактор журналу «Український тиждень» та ведучий програми «Документ» на телеканалі «1+1», у новому сезоні вестиме культурну інформаційну програму на Першому національному. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив сам пан Макаров, повідомивши, що має усну домовленість із керівництвом Національної телекомпанії України.
 
За попередніми даними, програма може стартувати у перший тиждень жовтня і виходитиме у прайм-тайм неділі. Джерела «ТК» повідомляють, що про заміну випуску новин о 21.00 у неділю проектом культурних новин говорив на нараді в.о. президента НТКУ Василь Ілащук. Назва програми також ще не затверджена; за словами Юрія Макарова, є три варіанти, і всі вони містять слово «культура».  
 
Продовжувати роботу на «1+1» Юрій Макаров не збирається. «Я не уявляю своєї аудиторії о другій ночі. Моє подальше перебування в «Документі» не може задовольнити потреби активно творчої особи, якою я себе ще вважаю», - сказав він «ТК».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31763
Коментарі
26
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2777
5706 дн. тому
До сексотів-стукачів, джинсовіків, халтурника корпоративок...хіба дарма він анкету телетрумфу приховав?
танчик
5706 дн. тому
ерема и денисенко пашут в ночную. хе-хе-хе. шоб народонаселение не отвлекать от новостей.
0
5706 дн. тому
а кого вам надо? Умных или красивых? Умные-красивые были и все вышли, осталась катеринчук, Кравченко, Леончук, гм.......Саша Ткаченко, окончательно как оказалась обарбосившийся...
666
5708 дн. тому
Борсюк сушит весла, Безуличка переквалифицировалась в домохозяйки, Ерема с вещами на выход! Хто там еще...
Чудо в штанах
5708 дн. тому
Ну, если самого Макарова ушли, то что говорить про остальные кадры 1+1? Пиховшек, сливай воду! Ничего тебе больше на 1+1 не светит. Добровольская, готовсь!
777
5709 дн. тому
"напыщенным совкам типа Макарова"??? Дуже цікаво, за яким критерієм можна було віднести Юрія Макарова до "совків"? Хіба що... людина, яка це писала взагалі ніколи в очі не бачила і не чула цього ведучого.
5709 дн. тому
2заперечую, читайте уважно " обличчя 1+1 мало розумні очі Макарова" Хіба написано ТСН? Обличчя 1+1 не тільки ТСН, воно складається з облич всіх, хто розбудовував цей бренд. Колись це було красиве обличчя з розумними очима. Тепер обличчя немає взагалі, воно шкірится від дешевих сенсацій, виссаних з пальця подій, відстойного телепоказу, бездарного програмування, безпорадних і порожніх ведучих, галасливих неосвічених репортерів, непрофесійної вибудованої картинки, невиправданого хизування нових менеджерів. Вічна пам"ять.
Ия
5710 дн. тому
Лучше Макарова на радио уже. Ум тогда будет представлен, а все остальное - нет.
заперечую
5711 дн. тому
Макаров ніколи не вів ТСН. Це Вам наснилося!
запасусь поп-корном
5711 дн. тому
та шо там клацать, одни обывательствующие пигимеи в пиджаках... то Сявик, то Макаров, то Цегулка... от разве шо дождаться када Ющенка галстук жрать начнёт... быгггггггггг
ПРАВДА!
5711 дн. тому
В будь-якому випадку, якби ми частіше клацали пультом і потрапляли на Перший канал - меньше патякали б про його низьку культуру - НА ПЕРШОМУ ВЖЕ Є ЩО ДИВИТИСЯ! Макарова раді вітати на Першому, плюсам - великий мінус і подяка за те, що відпустили Макарова (хі-хі).
5711 дн. тому
розумні
1+1 вмер і починає тхнути
5711 дн. тому
Не так давно обличчя ТСН мало умні очі Макарова, тепер має витріщені, порожні і розмальовані баньки Тані Кравченко.
Андрій
5711 дн. тому
А ну назвіть ваших "по-настоящему умных и образованных людей"! Діма Табачнік? Бузіна? Корчинський? Толочько? Лада Лузіна? Вітренко з її Марченком? Хто ще? Чи з Москви завезете?
Ігор Діденко
5711 дн. тому
Цікаво, чи хтось із критиканів пана Макарова хоча б раз брав у руки редагований ним україномовний!!! журнал "Український тиждень"
хоть тресни, не понимаю я...
5711 дн. тому
какой умняк в Макарове видели {CENSORED} на него поклонники? Для молодых выскочек даже самый тупой молчун с раздутыми щеками мудрецом кажется. А уж небритый, с баритоном и в неизменном пиджаке-униформе, так и подавно! (вспомните того же бухгальтера Ющенко в запонках). Петрушка в том, что к напыщенным совкам типа Макарова в дискуссию не допускаются по-настоящему умные и образованные люди, вот и слыл дядька за умняка. Да разве проблема выглядеть умным на фоне массовго идиотизма на Украине, на "украйиньском тб"?
5711 дн. тому
на 1+1 є установка набирати "дресируємих", все дуже просто, навіщо їм Макаров і вся інша плеяда мислячих і трохи принципових
Пилип з конопель
5711 дн. тому
И никто из мелкотравчатых стебщиков не обратил внимания на то, что еженедельный выпуск новостей культуры в прайм-тайм будет единственным и уникальным продуктом на каналах национального вещания. И УТ вполне логично должно было первым проявить такую инициативу. Да, рейтинг у 1-го Нац-го никакой, но в данной ситуации канал убивает двух зайцев: создает очень нужный и востребованный продукт (и здесь вся надежда именно на опыт Макарова), + привлекает новую зрительскую аудиторию, которая доселе УТ не смотрела. А теперь будет, и прежде всего из-за Макарова как знака качества (если конечно само УТ не лоханется с качеством производства:). Да, еще можно и про забытую образовательную функцию ТВ вспомнить. Короче, одни плюсы... А у "плюсов" - одни минусы. Честное слово, возникает впечатление что в СМЕ сидят одни {CEMSORED}...
Льоша
5712 дн. тому
Не, ну канешна Макаров и УТ то грандиозна пара.Может туда вместо Васи Роднянский намылился?Теперь возможно ВСЕ.
танчик
5712 дн. тому
бабушки в селе - опора канала "перший", будут пищать от счастья, если врубятся в то, что он говорит, правда темп как раз бабушкинский - медленно и печально. бугага
trast
5712 дн. тому
Вот с такими и будем конкурировать с российской информэкспансией.Увидите его рейтинги на УТ, а потом наверное уход на ТРК Киев.Культуру можно делать интересно, а не как в Кульке Поплавского.
Вован
5712 дн. тому
Молодець! Молодець! Молодець Макаров. Щодо критики УТ-1, то там вже є передачі, які дивитися цікаво. Частіше клацайте пультом, панове критикани. А 1+1 нехай Барбоси-дибіли дивляться
Тєлєк
5712 дн. тому
Втратили ще одну колону, на якій трималося культурне осереддя 1+1. На жаль, канал втрачає те, чим він свого часу вирізнявся на фоні всіх інших комерційних конкурентів - вишуканістю, смаком, культурою ведучих. А тепер буде "борбос-шоу"! Дуже жаль.
Кіномеханік
5712 дн. тому
У будь-якому разі ведучому рівня Макарова на опопсівших плюсах робити нічого...
тю
5712 дн. тому
а - яку аудиторию він уявляє собі на УТ-1 - с рейтингом 2 процента..... и зависимостью от политических перестановок на Печерске
Нюра
5712 дн. тому
вот еще один захотел "творческой свободы"... хотя возможна ли она на НТКУ, с его совковостью и низкими рейтингами? с другой стороны действительно "плюсы" просто разбазаривают кадры неужели нельзя было найти приличное время в приличной программе для такого ведущего как Макаров?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду