15 вересня MTV запускає першу мережу у форматі високої чіткості

2 Вересня 2008
26962
2 Вересня 2008
10:23

15 вересня MTV запускає першу мережу у форматі високої чіткості

26962
15 вересня MTV запускає першу мережу у форматі високої чіткості
15 вересня стартує перша мережа MTV Networks International, що працюватиме у режимі високої чіткості (HDTV), повідомляє «Медіабізнес».
 
Мережа працюватиме у Бельгії, Данії, Фінляндії, Норвегії, Польщі і Швеції. Наприкінці 2008 року цілодобовий англомовний телеканал почне мовлення у Франції, Німеччині, Нідерландах, Португалії, Іспанії, Великій Британії, Аргентині, Бразилії, Чилі, Колумбії, Мексиці та Венесуелі.
 
Мережею MTV Networks High-Definition керуватиме Група нових ринків, штаб-квартира якої розташована у Варшаві. Це, за словами керуючий директор та виконавчий віце-президент із нових ринків MTVNI Бавніт Синґх, свідчить про зростання важливості Центральної та Східної Європи як регіону, що розташований на вістрі технологічних та креативних інновацій. Працюватимуть над сервісом креатині співробітники з підрозділів MTV у Південній Європі, Великій Британії та Латинській Америці. Контент каналу розрахований на аудиторію телеканалів MTV, VH1 та Nickelodeon.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26962
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду