Сергій Доренко став головним редактором радіо «Русская служба новостей»

2 Вересня 2008
17649
2 Вересня 2008
09:27

Сергій Доренко став головним редактором радіо «Русская служба новостей»

17649
Сергій Доренко став головним редактором радіо «Русская служба новостей»
Російський журналіст Сергій Доренко, який донедавна працював на радіо «Эхо Москвы», призначений головним редактором радіо «Русская служба новостей», повідомляє «РБК Daily». З 8 вересня Доренко також вестиме в ефірі радіостанції авторську програму «Підйом» («Подъем»), яка виходитиме щодня з 8.00 до 10.30.
 
Всеволод Нерознак, який працював на цій посаді до Доренка, залишається в команді на посаді керівника інформаційного агентства «Русская служба новостей». Доренко ж, за інформацією джерела в керівництві холдингу «Русская медиагруппа», куди входить РСН, покликаний посилити інформаційно-аналітичний сегмент радіостанції.
 
Новий головний редактор планує додати більше кореспондентської роботи в новинах і приділити особливу увагу ранковому ефіру, збільшити інтерактивність та швидкість реагування на події. У вечірній час, за його словами, на радіо з’являться дискусійні майданчики для повнішого аналізу подій дня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17649
Читайте також
09.05.2019 21:26
«Детектор медіа»
3 117
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ХЫ
5713 дн. тому
Одна из известных Мосек вернулась в пиар отдел Главных Слонов чтоб за топовую зарплату облаивать дотаптываемых слонами собачек
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду