На НТН будуть повтори «Агентів впливу» і «Свідок» замість новин. Топ-менеджмент іде?

26 Серпня 2008
31679
26 Серпня 2008
15:58

На НТН будуть повтори «Агентів впливу» і «Свідок» замість новин. Топ-менеджмент іде?

31679
На НТН будуть повтори «Агентів впливу» і «Свідок» замість новин. Топ-менеджмент іде?
НТН у новому сезоні залишатиметься чоловічим каналом, однак наблизиться до кримінально-детективного формату. Як уже повідомляла «ТК», з 1 вересня з ефіру зникнуть випуски новин «Вчасно». Замість них у слоті о 19.00 виходитиме програма «Свідок». Кількість випусків останньої зросте до чотирьох на добу. Згідно з новою концепцією, проект «Свідок» має стати «екстремальними новинами», а не суто кримінальними, як раніше, повідомила «ТК» прес-секретар каналу Ольга Мариненко. 
 
У слоті о 18.30, у якому поки що стоїть «Свідок», з 1 вересня по понеділках виходитиме «Речовий доказ», у вівторок-четвер – повтори попереднього сезонфу інтерівських «Агентів впливу», а по п’ятницях – повтори давнього спецпроекту НТН «Маніяки». Не побачать глядачі НТН у новому сезоні більше ані бізнес-новин, ані комерційного нічного шоу «Клуб нічки». Програму НТН на перший тиждень вересня можна побачити тут.
 
Водночас власні джерела «ТК» на каналі повідомляють, що творча група «Агентів впливу» буде переведена на НТН і вироблятиме контент для цього каналу. Також, за інформацією джерел «ТК», канал незабаром можуть залишити виконавчий директор Олександр Ільяшенко та шеф-редактор інформаційної служби Ірина Милиневська. Цю інформацію у прес-службі не коментують.
 
Частина журналістів, які працювали над новинами «Вчасно», теж наразі шукають роботу. Репортерам запропоновано працювати над новинами для «Свідка», однак не всіх приваблює специфіка кримінальних новин. Як наголошує прес-служба НТН, примусових звільнень на каналі не буде. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31679
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
На щастя - не НТН
5707 дн. тому
А пихи ж було - як тільки набирали журналістів!!! Ми з колегою, як тільки побачили, що керівниця відділу кадрів, розмовляючи з нами, безпардонно розвалитись на кріслі і пахкати нам в обличчя цигарковим димом - одразу гацадрала звідти!!!! Аби не зчерствіти і не засмердітися ото так!!! А тепер бач - і коментувати нікому і пожаліти.... ажіотаж довколо новини
зритель
5711 дн. тому
Корнилова нужно уволить - отправить с его "Клубничкой" на Окружную! Сутенер из него классный получится, правда, проституток будет обворовывать. Как таких уродов земля носит! Куда нацсовет смотрит!
поки що НТН
5713 дн. тому
"Дешевле нанять вьетнамцев!" (С)
экс-нтн
5714 дн. тому
НТН больше не тот канал, о которм говорится. Старожилы - молодцы. Может, и пенсию там встретите. Только нужно всем понимать, что собственники поменялись. И метла может теперь мести по-своему. ЭТО ИХ ПРАВО! Плюсы тоже изменились, как и интер. Да, фигня. Но зрителя по барабану, поверте. Они смотрят кино и СЛУШАЮТ новости. Все.
НТН
5714 дн. тому
"отвечаю: нанимаются профессионалы, консультанты, потом можно обойтись без них" - Карташков , напомни кем был первый год ;)
нтн
5714 дн. тому
работаю не только за зарплату, но и идею. также требуется некоторое уважение к себе. если ты псевдо-НТН (типа с большой зарплатой) позволяешь, чтобы об тебя ноги вытирали, то тебе и там нравится, можешь еще на первый деловой пойти. у тебя самого не возникают сомнения: как без опыта можно канал поднять с нуля? отвечаю: нанимаются профессионалы, консультанты, потом можно обойтись без них. а завод и канал - разные структуры. если ты этого не понимаешь, твои проблемы, и большая з/п не поможет.
НТН
5714 дн. тому
эй , нтнишка , ты на Борисовича не гони ! Борисыч построил канал с нуля и развил его на столько , на сколько мог ! Для того , что бы быть директором телеканала , в первую очередь необходимо умение работать с большими коллективами. И во многом , благодаря Борисовичу , НТН стал НТНом ! А тебе нтнишка , он наверное зарплату не поднял , вот и гундищь , да ?
нтн
5714 дн. тому
невелика потеря - Милиневская, а тем более Ильяшенко. первая угробила новости на канале. а второй - экс-директор завода и по совместительству великий менеджер телеканала - тупо бабло рубил.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду