На «Першому Автомобільному» стартує «Перший тест»

26 Серпня 2008
21085
26 Серпня 2008
15:18

На «Першому Автомобільному» стартує «Перший тест»

21085
На «Першому Автомобільному» стартує «Перший тест»
31 серпня о 19.30 на «Першому Автомобільному» телеканалі відбудеться прем’єра нового проекту «Перший тест». Це телевізійний варіант професійних тест-драйвів у тому вигляді, у якому проводить їх найавторитетніший журнал Європи «Авто Більд».
 
Тест розбито на 3 блоки: у 1-му блоці «Кузов і салон» оцінюється дизайн авто, запас місця у салоні та його трансформація; у блоці «Двигун і ходова частина» експерти характеризують динамічні якості авто, його комфорт та поведінку; у третьому блоці «Вартість утримання» розглядають ціну машини, комплектацію і основних конкурентів.
 
Важливою є прозора, добре візуалізована система оцінки машин, яка використовується у програмі «Перший тест». Автор та ведучий програми Сергій Волощенко, який є головним редактором журналу «Auto Bild Все Ведущие» будує оцінку машин за 10-бальною системою. Тобто максимальна кількість балів у кожному блоці становить 10, а за весь тест – 30 балів.    
 
Одним із головних принципів відбору автомобілів для тесту стане свіжість моделі, тобто в руки експертів потраплятимуть лише авто, які щойно дебютували на українському ринку.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду