Молдавській журналістці Наталії Морар відмовили в російському громадянстві

25 Серпня 2008
23459
25 Серпня 2008
13:52

Молдавській журналістці Наталії Морар відмовили в російському громадянстві

23459
Молдавській журналістці Наталії Морар відмовили в російському громадянстві
Журналістці російського журналу New Times, громадянці Молдови Наталії Морар відмовили у наданні громадянства Російської федерації, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.
 
За словами журналістки, у вихідні вона отримала листа з російського посольства у Кишенеу, у якому йдеться про те, що згідно із законом ті, хто «выступает за насильственное свержение конституционного строя России», не можуть отримати громадянство країни.
 
Нагадаємо, раніше Наталію Морар двічі не впускали до Росії, пославшись на вказівку ФСБ, навіть після того, як вона вийшла заміж за росіянина. Наприкінці червня головний редактор журналу Ірина Лесневська звернулась до президента Росії Дмитра Медведєва із проханням надати журналістці російське громадянство.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23459
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OK - OBI
5693 дн. тому
хочешь жить в росии - отдайся путину, люби сталина... иначе - вошел вон .
Orange Box UA
5693 дн. тому
>ии Предлагаю лишать не только гражданства, но и чести! :)
DimOК
5693 дн. тому
Согласен. Хочешь жить в России, уважай Законы
ии
5693 дн. тому
вот и правильно, предлагаю и у нас лишать гражданства, выступающих за насильственное свержение конституционного строя Украины
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду