Росіяни у Поті напали на знімальну групу Associated Press

24 Серпня 2008
13759
24 Серпня 2008
14:24

Росіяни у Поті напали на знімальну групу Associated Press

13759
Росіяни у Поті напали на знімальну групу Associated Press

У грузинському місті Поті російські військові затримали знімальну групу інформаційного агентства Ассошіетед Пресс (Associated Press).

 

Як повідомляє УНІАН, за даними грузинських ЗМІ, журналісти знімали блокпост російських військ.

 

За повідомленнями ЗМІ, російські військові відкрили по журналістах вогонь, потім відібрали у них і розбили камери. Наразі журналісти перебувають у будинку поліції Поті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13759
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ABU
5715 дн. тому
Вах-вах-вах!!! Как нихараше! а если бы это было с US army, то они и по головке погладили и в {CENSORED} поцеловали, как в Ираке.
сергей
5715 дн. тому
Наверно {CENSORED}. Я к журналистики никакого отношения не имею. И по себе не суди. Прочитал статью и делаю свои выводы.
не гей
5716 дн. тому
на "Интере" нет журналистов, впрочем, уже и на "НТН", а на Вашем месте я бы постеснялся называть себя объективным журналистом (репортером). В прочем разницы Вы не знаете.
сергей
5716 дн. тому
К журналистам канала "Интер" -это не относится. Они там были.
сергей
5716 дн. тому
Правильно сделали. Были бы настоящие и объективные журналисты, да побывали бы в Цхинвали, да показали, что там натворили, никто бы их не трогал. А продажность как и наших украинских ценителей свободы слова надо наказывать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду