«Підйом!» на Новому каналі вестимуть Сергій Притула, Олександр Педан, Геннадій Попенко і Ольга Фреймут

22 Серпня 2008
59405
22 Серпня 2008
16:41

«Підйом!» на Новому каналі вестимуть Сергій Притула, Олександр Педан, Геннадій Попенко і Ольга Фреймут

59405
«Підйом!» на Новому каналі вестимуть Сергій Притула, Олександр Педан, Геннадій Попенко і Ольга Фреймут
Оновлену ранкову програму «Підйом!», яка стартує на Новому каналі 26 серпня, вестимуть четверо ведучих: резиденти Comedy Club Ukraine Сергій «Тернопільський Сірий» Притула та Олександр «Ангел» Педан, а також колишній ведучий програми «Корисна площа» Геннадій Попенко та новоприбула Ольга Фреймут.
 
Як повідомляє прес-служба каналу, Ольга Фреймут – журналіст-міжнародник за освітою – працювала на Бі-бі-сі і має досвід роботи моделлю.
 
Прес-служба поділилась із «ТК» фото веселої компанії:
 
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
59405
Коментарі
32
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юсичка
5520 дн. тому
Вы самые-самые.люблю вас.
Марта, м. Львів
5521 дн. тому
Програма класна! Але не дуже сподобалось зауваження Притули стосовно Насті Приходько, що якщо б її дідусь приймав участь у визвольних змаганнях, то президент б звернув увагу на її лист і т. д. Це не личить "тернопільському сірому".
Зоряна м.Львів
5524 дн. тому
Я дивлюся Підйом щоранку з великим задоволенням! Ведучі супер! Вміють підняти настрій. Дивлячись вашу програму просто відпочиваєш від будденності, заряджаєшся позитивом.
Світлана
5531 дн. тому
Підйом супер, ведучі класні, от тільки Оля іноді втикається в розмову недоречно. А так МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5538 дн. тому
Я ЛЮБЛЮ ПІДЙОМ! ВИ НАЙКРАЩІ!!!!!!! Я ДИВЛЮСЯ ВАС КОЖЕН РАНОК І НАДІЮСЬ ЩО ВАС НЕ ВИПРУТЬ З ЕФІРУ....... ПІДЙОМ ЗЕ БЕСТ!!!!!!
бомба
5545 дн. тому
ваша програма -це якесь світло в кіньці тунелю,бо в наш час не зустрінеш такої програми від якої хочеться прокидатися,а не навпаки а ваш оновлений підйом це воно і є, після вашого заряду на цілий день ходиш на позитиві !!!!!! а ведучі просто бомба я в захваті від них....))))))а ось Оля ти пробоч але ти занадто серйозна!!!!!!!!!!!!
5550 дн. тому
Підйом супппппппппер!Пліз,зачитайте це в ефірі в понеділок,скажіть шо це написав толік кінаш з дрогобича!!!!!!!!!!!!!
вадя
5553 дн. тому
ПІДЙОМ Я дивлюся вас і радію
маша
5554 дн. тому
Підйом!!!!!!!!!!!!!!!
Гений
5565 дн. тому
Завжди дивлюся підйом!!!!!!І тоді гарний настрій на весь день ГАРАНТОВАНО!!всі просто супер!!і Притула і Педанчик просто гонят бєса^_^,а Оля Фреймут ---молодчинка!без неї було б не так!!!дуже радує те,що вони ведуть себе природньо))))))
кет
5572 дн. тому
Ваша програма-це те,що треба зранку сонному,меланхолічному студенту,що і так живе від сесії до сесії!Ваш колектив добре організований,дружній і доволі професійний!На 100% можете собою пишатися,адже ви такі собі "happy чуваки". Дорога Ольга,з Притулою і Педаном буває важко,Деколи і підкалують,і перебивають,але ти тримайся і надалі веди себе так,як завжди,бо ти-молодець! А взагалі,ви дуже класна компанія(Олю,зізнаюсь чесно- Я ТОБІ ЗАЗДРЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!)
novyrozdil
5590 дн. тому
А ми Роздільчани горді за своїх красунь. Так тримати.Студія!!!
Nikyi
5596 дн. тому
фреймут-отстой полный.что Киеве не нашлось умных и красивых блондинок?с нее даже модели не получилось.видимо муж впихнул...выкидывай этот негатив,пусть парни только ведут
мала
5612 дн. тому
Просто супер! Притула и Педан жжут! молодцы.
Ґ
5616 дн. тому
Згоден, Притула відверто косить під Кузьму з його суржиком та 'фєнєчками'. А білявка дуже мило хіхікає :)
Nikol
5620 дн. тому
на мою думку, дуже гарна ранкова програма, але чому на каналі всі ведучі-жінки блондинки, що чорнявих немає.Притула - куди Ви дивитеся! Ви ж чорнявих полюбляєтє, чи не так?
Смок
5623 дн. тому
Фреймут {CENSORED}, заберіть її з ефіру, верніть Попенка.
St_Ft
5629 дн. тому
Кожного ранку, вилізши з-під ковдри, біжиш якомога швидше вмикати телевізор, а далі обіймаючи долонями горнятко кави, намагаючись розплющити очі і нарешті прокинутись, нервово шукаєш саме ТУ кнопочку(= "Новий":)) на пульті. - І як же тішиться серце від прекрасної РІДНОЇ мови: чистої та милозвучної у виконанні АБАЛДЄННОГО Притули; кумедної та неординарної (авторство Педана:)); і, навіть, напружені спроби пані Фреймут (адже, погодьтеся, їй є з кого брати приклад!; Ольго, без образ) - все це підіймає настрій не на жарт, а на цілий день!!! :-) Друзі, ви просто молодці! - творите чудову справу: даруєте всім гарний початок дня. Так тримати!!! :-)
vika
5630 дн. тому
кожен ранок дивлюся, можна насміятися на цілий день,позитив гарантовано
Алексей
5630 дн. тому
Сегодня первый раз случайно наткнулся на это утреннее "шоу". Как правило смотрю последние новости на других каналах, но это не главное... Наверное передача молодёжная и для молодёжи она интересна..., но, по-моему, один из ведущих ( с длинным волосом) уж больно непрофессионально вёл себя в кадре. Его наигранный смех и бычьи шуточки на каком-то жлобском диалекте ( скорее всего врождённом, а не приобретённом в угоду политике канала ) возрождают в памяти этимологию слова "БЫДЛО". Кстати именно этим словом польские дворяне называли нерадивых украинских крестьян времён крепостного права. Наверное всё-таки надо прививать хороший вкус молодым телезрителям.
Тарас
5633 дн. тому
Мені дуже сподобалась передача "Підйом"! Ведучі просто супер :-) RESPECT
Clerik
5640 дн. тому
Ця компанія уміє підняти настрій!!!!
Аліна
5647 дн. тому
просто супер! маса позитиву і веселого настрою заряджають енергією на цілий день.так тримати!
BART
5685 дн. тому
Компанія the Best!! Ольга Фреймут зареєструйся на: http://vkontakte.ru!
ZENYA
5686 дн. тому
Привіт з Хмельницького.Кожен ранок дивлюся,мені подобається.
Оля
5688 дн. тому
щоранку сміюся! молодці ! радує, що всі ведучі розмовляють українською:-))) а щодо горбунова і єфросініної, то вони теж були супер, горбунова обожнюю до цього часу, а от маша без нього ну геть "не канає" :-((
5716 дн. тому
с утра плевался." оновлэнный пидйом"??!!???
Луна
5717 дн. тому
Девушка до этого работала журналистом на Сниданке с 1+1. Звезд с неба не хватала, но в общем и целом - неплохо. Темперамента там, конечно, нет. Она, скорее всего, будет для красивого вида, а пацаны уж развернутся. Слава Богу, с юмором в порядке у всех трех.
сОЛНЦЕ
5718 дн. тому
девушку не знаю. остальные - так себе. такие себе радиоведущие - притула - провинциален, как бы не хорохорился, педан-" и во лбу звезда горит", попенко - "всегда на подхвате"
Петя
5719 дн. тому
Да, но лучше Ефросининой и Горбунова эту програму вести никто не будет. А что, пьятиклассника и правда закрыли?
5720 дн. тому
пятиклассника закрыли,а старый подьем мне нравился,там были русскоязычные ведущие+3 мужика на бодну блондинку?
DimOК
5720 дн. тому
А не много Прытулы в эфире? Что за деградация Нового канала?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду