Нацрада переносить «Телетріумф» із Кам’янця-Подільського до Києва

15 Серпня 2008
41791
15 Серпня 2008
17:07

Нацрада переносить «Телетріумф» із Кам’янця-Подільського до Києва

41791
Нацрада переносить «Телетріумф» із Кам’янця-Подільського до Києва
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення погодилась на пропозицію Національної телекомпанії України перенести церемонію нагородження лауреатів національної премії «Телетріумф» із Кам'янця-Подільського до Києва.
 
«Оргкомітет Національної телевізійної премії „Телетріумф” розглянув звернення Національної телекомпанії України щодо можливостей проведення 29 серпня 2008 року урочистих заходів Національної телевізійної премії „Телетріумф” у місті Кам’янці-Подільському, як планувалося раніше, в ситуації, що склалася після руйнівних повеней у Західній Україні.
 
Названі керівництвом НТКУ причини, що завадять провести на належному рівні масові заходи „Телетріумфу” за раніше розробленим планом, визнано слушними й об’єктивними. Відтак Оргкомітет премії погодився з пропозицією телевізійників провести урочисту церемонію вшанування лауреатів „Телетріумфу” 29 серпня 2008 року в столичному приміщенні Національної опери України», - йдеться у повідомленні. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
41791
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду