У липні в Україні зафіксовано рекордне зростання надходжень від кінопрокату

11 Серпня 2008
19785
11 Серпня 2008
12:17

У липні в Україні зафіксовано рекордне зростання надходжень від кінопрокату

19785
У липні в Україні зафіксовано рекордне зростання надходжень від кінопрокату

У липні в Україні зафіксовано рекордне зростання (на 16% порівняно з аналогічним періодом минулого року) надходжень від кінопрокату.

Згідно з інформацією, оприлюдненою російським часописом «Кинобизнес сегодня», загальна сума надходжень від кінопрокату за чотири вікенди липня цього року в Україні становила 4 млн. 280 тис. доларів, що на 1 млн. 163 тис. доларів або на 16% більше, ніж за липень минулого року.

Як пише видання, лідерами прокату в Україні в липні стали фільми «Хенкок» (1 млн. 365 доларів), “Wall-E” (1 млн. 224 тис. доларів), «Хеллбой-2: Золота армія» (1 млн. доларів).

Як повідомляв УНІАН, раніше деякі кінопрокатники повідомляли про ніби-то зниження грошових находжень після грудневого рішення Конституційного Суду України про обов`язковий переклад усіх іноземних фільмів українською мовою.

Водночас, згідно з даними Міжнародної асоціації виробників і дистриб’юторів фільмів Motion Picture Association (MPA), надходження від кінопрокату в Україні за січень - червень 2008 року зросли на 6,3 млн. грн. або на 4% - до 151,5 млн. грн.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19785
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду