У Південній Осетії загинули двоє журналістів

10 Серпня 2008
20283
10 Серпня 2008
22:36

У Південній Осетії загинули двоє журналістів

20283
У Південній Осетії загинули двоє журналістів
У зоні грузино-осетинського конфлікту загинули журналісти Олександр Климчук і Григол Чихладзе, повідомляє УНІАН. Вони ввійшли до Південної Осетії з грузинськими військами, розповів кореспондент журналу "Російський Newsweek" Орхан Джемаль в ефірі радіостанції "Эхо Москвы".
 

Олександр Климчук (на фото справа) - керівник фотоагентства Caucasus Press Images. У різний час працював в газетах "Комсомольская правда" і "Московский комсомолец", співпрацював з агентствами ІТАР-ТАРС, Photoexpress і EPA. Фотографії Климчука публікувалися в журналі Newsweek, газетах The New York Times і Le Monde.
 
Григол (Гіга) Чихладзе, директор телекомпанії Alania TV, судячи з короткої довідки на сайті Caucasus Press Images, активно співпрацював з агентством, а також з американськими і європейськими засобами масової інформації.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20283
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
макс
5728 дн. тому
Вивату и его соратникам!Для начала Аляску забери у Америки,потом острова Японии верни и не забудь про восточную Прусию и город Киненсберг!!! А потом и про Крым поговорим!Журналистов жаль....
BuZZ
5731 дн. тому
По любому провокатор ....
Арина
5731 дн. тому
ВИВАТ РОССИЯ - провокатор! У Росиии нет таких намерений! Нам не нужна война, Росиия - за Мир! Журналистам: земля пухом... жаль...
сергей москва
5731 дн. тому
ВИВАТ РОССИЯ-- Провокатор Однозначно !! А ребят правда жаль ,,,
Сергей, Ярославль
5732 дн. тому
ВИВАТ РОССИЯ - однозначно провокатор. Земля пухом ребятам...
Харьков_
5732 дн. тому
Земля пухом. Будем надеяться что отснятые ими материалы не похоронят информационные агентства - заказчики в угоду коньюктуре информационной войны. Для "ВИВАТ РОССИЯ!": неймется вам, бандерлоги. Сидите тихонько, гниды фашистские, и не высовывайтесь.
Александр
5732 дн. тому
ВИВАТ РОССИЯ - или конченый фашист или провокатор. Журналистов жаль. Но такая у них работа. Они знали, на что шли. Смелые парни
ВИВАТ РОССИЯ!
5735 дн. тому
РОССИЯ НАКАЖЕТ ГРУЗИЮ, НАКАЖЕТ АМЕРИКУ! МЫ ВЕРНЕМ НАШ КРЫМ- СЕВАСТОПОЛЬ УЖЕ НАШ! УКРАИНА СТАНЕТ РОССИЙСКОЙ ГУБЕРНИЕЙ! У НАС АРМИЯ, ФЛОТ И АВИАЦИЯ- ШЕВЕЛЬНЕТЕСЬ, РАЗГЛАДИМ БОМБАРДИРОВЩИКАМИ, КАК ГРУЗИЮ! ЕВРОПЕ МЫ ЗАТКНЕМ РОТ ГАЗОМ! ВИВАТ РОССИЯ!!!!!!
коллега
5735 дн. тому
Земля им пухом!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду