У новому сезоні ICTV запустить шоу «Амнезія» та завершить «Лесю+Рому»

8 Серпня 2008
12994
8 Серпня 2008
16:16

У новому сезоні ICTV запустить шоу «Амнезія» та завершить «Лесю+Рому»

12994
У новому сезоні ICTV запустить шоу «Амнезія» та завершить «Лесю+Рому»
У жовтні на телеканалі ICTV стартує проект «Амнезія» – українська версія американського формату«Amne$ia». «ТК» вже повідомляла про придбання цього формату. Відповідно до умов шоу, учасникам у декількох раундах потрібно буде відповісти на запитання про події власного минулого (дитинства, студентських років та сучасного життя). Відповідь на кожне питання приносить певну суму грошей. Програма виходитиме у праймі вихідного дня.
 
За словами продюсера департаменту розважальних проектів Сергія Хариновича, у виробництві проекту канал співпрацюватиме з українським продакшном. Із яким саме – до підписання контракту не розголошується.
 
«Бюджет шоу дуже великий. Він складається з двох частин: по-перше, дуже дороге виробництво. Ті, хто запускали це шоу, знають, що тут мова йде про сотні тисяч доларів. Друга частина – це призовий фонд, адже це гра на гроші. Можу сказати, що призовий бюджет приблизно такий самий, як і бюджет на виробництво», – зазначив пан Харинович.
 
Також на каналі з’явиться і проект документальних розслідувань Остапа Ступки «12 шахраїв». Це програма про найуспішніших і найталановитіших шахраїв незалежної України. За словами Остапа Ступки, у програмі з’являться розповіді про пенсіонера, в минулому – шкільного вчителя, який виготовляв удома долари, про шлюбного афериста та інших. Кожна з цих розповідей матиме незвичайний фінал. Проект виходитиме у будні.
 
З вересня ICTV, продовжуючи підтримувати бренд чоловічого каналу, запускає чоловічий відеожурнал «ЕгоїстTV», який вестиме Юрій Червинський. Програма розповідатиме про жінок, машини, кар’єру, секс та спорт.
 
Окрім цього, як уже повідомляв сайт «Дуся», у новому сезоні виходитиме і програма «Диво-люди» з ведучим Олексієм Горбуновим.
  
На презентації нового сезону не був присутній Володимир Зеленський, якого в анонсах телеканалу називали одним із нових ведучих каналу. Однак з’ясувати, над яким саме проектом ICTV мав працювати Зеленський, «ТК» не вдалося. Сергій Харинович заперечив факт ведення переговорів із шоуменом студії «Квартал 95» та зазначив: «Я можу сказати, що 95-й квартал”  дуже плодовиті люди, але оскільки ми сьогодні не презентувати, то на 100% сказати, що Володимир Зеленський буде одним із ведучих на каналі, я не можу. І на сьогодні департамент розважальних програм не має ніяких контрактів із Зеленьським. Я не веду жодних переговорів із ним, у нас якось так не склалося, а за весь канал я не поручусь».
 
Щодо оновлення серіальних лінійок, то на телеканалі з’явиться вісім нових серій «Лесі+Рома», якими і завершиться виробництво цього серіалу, а також буде представлено детективний серіал «Богун. Адвокатські розслідування» за форматом німецького серіалу «Lenssen & Partners». Нагадаємо, російська версія цього формату «Кулагін та партнери» виходить на телеканалі СТБ.
 
Окрім цього, як уже повідомляла «ТК», ICTV транслюватиме низку серіалів виробництва компанії «Стар медіа» – «Врятуйте наші душі», два сезони «Смерть шпигунам» та прем’єри російських серіалів «Захист Красіна – 2», «Гончі-2» та «Павутиння-2».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12994
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду