Ранкову програму «Україно, вставай!» на «Інтері» вестимуть Євген Кошовий і Олена Кравець з «Кварталу 95»

6 Серпня 2008
28947
6 Серпня 2008
13:33

Ранкову програму «Україно, вставай!» на «Інтері» вестимуть Євген Кошовий і Олена Кравець з «Кварталу 95»

28947
Ранкову програму «Україно, вставай!»  на «Інтері» вестимуть Євген Кошовий і Олена Кравець з «Кварталу 95»
У новому сезоні на телеканалі «Інтер» виходитиме ранкове шоу вихідного дня «Україно, вставай!». Програму вестимуть Євген Кошовий і Олена Кравець – актори студії «Квартал 95». 
 
Цю інформацію «Детектор медіа» неофіційно підтвердило джерело у студії «Квартал 95». Нагадаємо, раніше в інтерв’ю «ТК» колишній програмний директор «Інтеру» Сергій Дем’янчук говорив про ідею запуску ранкової програми на зразок радянської «Ранкової пошти».
 
Також, як повідомили джерела «ТК», у новому сезоні на «Інтері» надалі виходитиме гумористичний проект «Бійцівський клуб», який вестиме Володимир Зеленський, і шоу «Вечірній квартал», найближчі зйомки якого заплановані на 7 жовтня. 
 
Як стало відомо «ТК» із джерел на телеканалі «Інтер», Володимир Зеленський буде залучений у ролі ведучого і до нового розважального шоу «Службовий романс» (формат Singing Offices), у якому команди офісів змагатимуться у вокалі. За інформацією «ТК», його співведучою буде Руслана Писанка. У прес-службі «Кварталу 95» цю інформацію поки що не підтверджують. 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28947
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
виват телекритика
5734 дн. тому
это у телекритики как всегда "правдивая" информация))) зеленский не уходит на айситиви и не работает в их команде
тю
5734 дн. тому
так Зеленский, вроде ж - на ИСТВ лыжи навострил ...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду