Євген Ступка пішов з «MTV Україна»

20 Червня 2008
16999
20 Червня 2008
13:45

Євген Ступка пішов з «MTV Україна»

16999
Євген Ступка пішов з «MTV Україна»
Генеральний директор «MTV Україна» Євген Ступка звільнився з каналу. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердили у прес-службі «MTV Україна».
 
Зараз виконувачами обов’язків керівника каналу є віце-президент Horizon Capital (одна з компаній-засновників «MTV Україна») Петро Хархаліс.
 
Також у прес-службі «ТК» повідомили, що на сьогодні оголошений конкурс на посаду керівника каналу: «Зараз ведуться переговори з новими претендентами, провідними фахівцями, й у найближчому майбутньому ми чекаємо на нового директора».
 
У розмові з «ТК» Євген Ступка назвав причину свого звільнення з каналу: «На тому етапі, на якому перебуває компанія, я свою справу зробив. Я провів startupі тепер вважаю свою роботу закінченою». Пан Ступка й надалі продовжуватиме співпрацю з «MTV Україна», але у статусі неформального консультанта.
 
«Я із задоволенням співпрацюватиму з «MTV Україна», якщо буде така нагода. У мене є зв’язок з каналом, я відкритий до будь-яких консультацій, і цей зв’язок не рветься. Я, можливо, зроблю якісь проекти для «MTV Україна», але вже як незалежний діяч, - каже Євген Ступка. - Для мене це дуже важливий проект. До того ж, це бренд, який був реалізований в Україні після трьох невдалих спроб. Тому я дуже пишаюсь цим проектом. І дуже хочу, щоб цей бренд процвітав і мав культурну цінність для країни, щоб він розвивався та зростав. Можливо, я працюватиму з ними ще раз, але на іншій стадії розвитку».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16999
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sorc
5722 дн. тому
Де ділись коментарі?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду