Олександр Народецький іде з 5-го каналу

18 Липня 2008
20875
18 Липня 2008
11:53

Олександр Народецький іде з 5-го каналу

20875
Олександр Народецький іде з 5-го каналу
Шеф-редактор 5-го каналу Олександр Народецький іде з каналу. Цю інформацію «Оглядача» сьогодні «ТК» підтвердив сам пан Народецький 
 
«Я написав заяву на звільнення за власним бажанням. У мене змінилися плани, і я вирішив займатися чимось іншим, і тому я вирішив домовитись із керівництвом і розлучитись», – зазначив він.
 
За словами пана Народецького, його заяву вже задоволено, і на посаді шеф-редактора він працюватиме до серпня 2008 року. Хто стане новим шеф-редактором 5-го каналу, поки що не відомо. «Я не можу назвати кандидатур, оскільки це суто внутрішня інформація», – сказав він.
 
Також Олександр Народецький повідомив «ТК», що незабаром він планує виїхати з України і «поки що мешкати в Англії». Однак, інформацію щодо нового місця роботи він  не розголошує.
 
«У мене є кілька варіантів. Поки що я не можу їх обговорювати, бо вони на стадії переговорів, – зауважив Олександр Народецький. – Я займатимусь тим, чим і завжди займався, – Україною. Я багато років у цій темі, і  я навряд чи зможу від неї відійти, навіть якби і хотів, але я не хочу». 
 
Нагадаємо,  шеф-редактором 5-го каналу Олександр Народецький працював із вересня 2006 року. 
 
«Детектор медіа» 
Фото газети «День»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20875
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5755 дн. тому
НАРОДЕЦКИЙ - умора!!!!!!!! Юморист а ля радио Свобода - оттуда прогнали за бездарность, на 5-м - загнали в темный угол. За ту же бездарность! Сидел бы себе деда и сопел в две дырочке где-нибудь в Броварах. Нет, на ТВ потянуло на старость! Ну не дурак???
Колега
5755 дн. тому
Те, що олігарх Петро Порошенко, як власник "5 каналу" вибрав собі Народецького, якраз і підтверджує загальновідомий в журналістських колах факт, що цей самий "школадний заєць" Порошенко - інтелектуальний нездара. Плакав колись цей нездара у 2004 р., що {CENSORED} лазив у аеропорту Донецька по барикадах, а це ніхто не знімав на відеокамеру. ну то нехай плаче собі й далі. Часи таких, як Порошенко, рано чи пізно пройдуть. Перестане Ющенко бути Президентом, і кум перестане "рулити" телепростором, щоб усі бачили його {CENSORED}... )))
ПОРОШЕНКО ВІКТОР
5756 дн. тому
Дурний заголовок - Народецький іде... А він що - приходив туди???? По чому це видно????? Що все стало в 10000000000000000000000000000000000 разів гірше і банальніше??????? Дєд Народецький просто опустив 5-й так, як ще ніхто і ніколи не опускав якийсь телеканал! Просто його терпіли і жаліли весь цей час! Мій тезка Порошенко повірив, що Народцький щось може - зі свободи прийшов!!! - і глибоко помилився. Народецький - не є бездарою, безумовно, повною, але в 64 роки вперше прийти на ТБ і пробувати щось зробити - це анекдот з анекдотів! Той, хто брав його - мав би просто застрелитися!!!! Але це також добра наука - не знаєш броду, не лізь, іддіоте, до броду!!!!
Коллега
5756 дн. тому
Для Я: То, что журналиста приглашают из одного СМИ в другое, еще не означает, что он профи от самого этого факта. Да, востребованность - штука необходимая любому, но в случае с Народецким его уход с "5 канала" не может означать, что другое какое-то СМИ имеет больше денег, большую для него должность и так далее. Как правило на таких должностях на телеканалах люди не задерживаются дольше 3-5 лет, новостям (коллективам) нужны встряски для их прогресса, любой медиа-собственник это знает. Вот и уходит себе очередной деятель, как мы все видим, вполне посредственный. Что можно записать в достижения Народецкого на "5 канале"? По большому счету ни-че-го. О обновление лиц канала - не его заслуга, на рынке сами оказались без работы бывшие интеровцы. Новые ток-шоу и программы? Кроме неудачной попытки юной Кристины Бондаренко - глухо. Спорьте!
5758 дн. тому
А до чогог тут як і хто виглядає? Що бути шеф-редактором це конкурс краси? Народецький профі і відповідальна людина, просто всі занють залежність приватного каналу від власника, іНародецький тривася скільки міг. А на "5" іде Савік.
Укр
5758 дн. тому
Одной бездарью меньше будет. Опустил новости "5"-го ниже плинтуса.
Валериевич
5758 дн. тому
Ну то хай собі іде.Значить десь запропонували більшу зарплату.
Sasha
5759 дн. тому
Народецкий - что бы о нем не говорили - хороший человек и профи, иначе его не приглашали бы работать в СМИ. +1
Я
5759 дн. тому
Колеге: Вы бы свое лицо сначала показали народу, а потом бы такое писали. Фу, как некрасиво. Народецкий - что бы о нем не говорили - хороший человек и профи, иначе его не приглашали бы работать в СМИ.
Колега
5759 дн. тому
Так от як виглядає цей Народецький! Жах (без знаку оклику).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду