У тижневику «Українська столиця» з’явилася рубрика «Клубне життя Києва»

6 Червня 2008
22734
6 Червня 2008
12:11

У тижневику «Українська столиця» з’явилася рубрика «Клубне життя Києва»

22734
У тижневику «Українська столиця» з’явилася рубрика «Клубне життя Києва»
Тижневик «Українська столиця» ввів постійну рубрику «Клубне життя Києва». Перші матеріали, присвячені клубній культурі столиці України, з’явилися в сьогоднішньому номері.
 
За словами в.о. головного редактора тижневика «Українська столиця» Петра Щербини, вихід двох номерів, повністю присвячених проведенню Free Fat Fest і розповідям про його учасників – провідних виконавців електронної танцювальної музики світу, перед 24-м травням викликав ажіотаж серед молодих людей, які сповідують клубну культуру.
 
«Отримавши від них багато вдячних дзвінків, ми вирішили – інформація про київські клуби, кращих DJ, які у них грають, інші матеріали відтепер обов’язково будуть присутні у кожному номері «Української столиці». Тим паче, що виходить наш тижневик  щоп’ятниці зранку», – розповів Петро Щербина.
 
Під рубрику у кожному номері «Української столиці» буде відведена ціла шпальта. З часом площа видання з розповідями про київське клубне життя збільшуватиметься.
 
У сьогоднішньому номері «Української столиці» окрім анонсів київських клубних вечірок опублікована розповідь про культовий німецький проект епохи зародження електро-музики – дует WeltKland, який приїздить з виступом до столиці України.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду