Промо: Соня Кошкіна розкрилася для Дусі

5 Червня 2008
10618
5 Червня 2008
10:49

Промо: Соня Кошкіна розкрилася для Дусі

10618
Промо: Соня Кошкіна розкрилася для Дусі
Усе, що ви чули про 22-річну зірку політичної журналістики Соню Кошкіну, але соромились запитати, не посоромилась запитати Дуся. На тих, хто не любить багато букв, чекає приємний фотобонус. Вам сюди.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10618
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фанат
5773 дн. тому
Дуся и хто такая Кошкина?! Фигня с придуманным именем. А вот про реальную АЛЕНУ КОЧКИНУ кто-то или что-то знает?! Барышня неизвестно откуда с России, выиграла суд у Ахметыча, выставила ему лимон и вроде продолжает судиться, написала "Крымский Гамбит" про Мелю и других крымских пацанов (кстати, слышал, она любовница Мели... говорят ей первой интервью для Закрытой зоны дал), помощник знаменитого нардепа Гриши Омельченко, а щас еще и Народный контроль мочит...кстати последнее время льет помои исключительно на БЮТ?! Вот про нее УЗНАТЬ можно? Темная лошадка...ведь где-то выплыть готовится.... Или слабо?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду