Українські нішеві канали створять нову систему вимірювання телеперегляду

2 Червня 2008
13218
2 Червня 2008
10:45

Українські нішеві канали створять нову систему вимірювання телеперегляду

13218
Українські нішеві канали створять нову систему вимірювання телеперегляду
Декілька невеликих телеканалів мають намір створити нову систему вимірювання телеперегляду, альтернативну GFK Ukraine.
 
Як повідомляє «Медіабізнес», ініціаторами створення нової дослідницької компанії є ті телеканали, які найбільше «постраждали» від розширення телеметричної панелі GFK Ukrainе. Нагадаємо, після запровадження нової загальнонаціональної панелі, що поширилась на населені пункти із менш ніж 50-тисячним населенням, показники нішевих телеканалів переважно знизились.
 
За інформацією видання, нова структура може бути створена наприкінці літа – на початку осені 2008 року. Вона не конкуруватиме з GFK Ukraine, вимірюючи лише телеканали із невеликим технічним покриттям.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13218
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макс
5799 дн. тому
По поводу По поводу ГФК можно много говорить. Начиная от выборки и заканчивая измерениями. Самый большой минус – заказчик всех измерений ИТК. Еще Жванецкий говорил: - Кто что делит – тот то и имеет.
5799 дн. тому
Между прочим, Интер в вся его группа по прежнему продается по старой панели (50.000+). Что мешает нишевикам предлагать себя по старой панели? Вообще, похоже на какой-то странный пиар, - без имен, названий каналов...
Коротич Ірина
5799 дн. тому
Нова структура вимагає таких великих капіталовкладень, що маленьким телеканалам на ці гроші краще розширити технічне покриття і користуватися панеллю ГфК вже з нормальними показниками
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду