Три промо-ролики «Інтера» увійшли до шорт-листу Київського міжнародного фестивалю реклами

29 Травня 2008
22886
29 Травня 2008
18:08

Три промо-ролики «Інтера» увійшли до шорт-листу Київського міжнародного фестивалю реклами

22886
Три промо-ролики «Інтера» увійшли до шорт-листу Київського міжнародного фестивалю реклами
Промо-ролик «Агентів впливу», розроблений компанією «Інтер-Дизайн», ефірна заставка телеканалу «Інтер» виробництва продакшн-студії Pronto Film і трейлер нового сезону 2007 авторства промо-відділу «Інтера» увійшли до шорт-листу конкурсу «Корпоративний фільм» Київського міжнародного фестивалю реклами.
 
Конкурс корпоративних фільмів об’єднує 2 категорії: власне, «Корпоративний фільм», а також «Промо-ролики телепрограм і кінофільмів, ефірні заставки й анонси». «Інтерівські» відео представлені в другій номінації. Загалом у цій категорії була представлена 21 робота, а корпоративних фільмів учасники надали 23. До шорт-листу конкурсу вийшли 5 ефірних промо та 9 фільмів.
 
До фіналу конкурсу не потрапили, зокрема, ефірна заставка Нового каналу (Pronto Film), анонс Gala Radio (Leo Burnett Kiev), трейлер нового сезону 2008, промо-ролики «Великих українців» і бою Володимира Кличка, (усі – промо-відділ «Інтера»), трейлер документального фільму «Таємниці радянського дефіциту» («Інтер-дизайн») та 8 ефірних заставок каналу UBC.
 
Нагадаємо, що торік категорія ефірних заставок і анонсів входила до конкурсу телевізійної реклами, а категорія корпоративних фільмів була частиною бонусної, а не конкурсної програми фестивалю. Цього року їх об’єднали в один конкурс.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22886
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду