Затримано злочинця, який пограбував «Суботню пошту»

26 Травня 2008
22949
26 Травня 2008
18:06

Затримано злочинця, який пограбував «Суботню пошту»

22949
Затримано злочинця, який пограбував «Суботню пошту»
Львівські правоохоронці затримали зловмисника, якого підозрюють у пограбуванні редакції газети «Суботня пошта». Ним виявився 38-річний раніше суджений львів’янин. Про це повідомляє ІМІ із посиланням на «Львівський портал» і відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.
 
Нагадаємо, злочин стався у ніч на 6 травня. Як повідомив головний редактор газети Ігор Гулик, злодії зламали двоє дверей, обладнаних металевими ґратами, та викрали з приміщення редакції нещодавно придбану комп’ютерну техніку. За даними правоохоронців, викрадено 3 адаптери, модем, принтер, ноутбук, 2 монітори, 2 системних блоки, 3 клавіатури, 3 комп’ютерні миші, переносний хард, цифровий диктофон.
 
Наразі проводять слідчі дії, які мають на меті з’ясувати, чи злодій обікрав газету з власної ініціативи, чи діяв за чиєюсь «наводкою».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22949
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду