Матч «Манчестер Юнайтед – Челсі» на «1+1» мав частку 22,88%, на каналі «Україна» - 12,67%

22 Травня 2008
18116
22 Травня 2008
17:37

Матч «Манчестер Юнайтед – Челсі» на «1+1» мав частку 22,88%, на каналі «Україна» - 12,67%

18116
Матч «Манчестер Юнайтед – Челсі» на «1+1» мав частку 22,88%, на каналі «Україна» - 12,67%
21 травня фінал Ліги Чемпіонів – «Манчестер Юнайтед – Челсі» одночасно транслювали два українські телеканали «1+1» та ТРК «Україна». Як уже повідомляла «ТК», обидва канали володіли правами на трансляцію цього сезону матчів європейського чемпіонату: при цьому «1+1» показували поєдинки за участю «Динамо», а «Україна» - «Шахтаря».
 
За інформацією прес-служби телеканалу «Україна», трансляція фіналу на обох каналах передбачалась умовами субліцензії на трансляцію Ліги Чемпіонів. «Це загальна світова практика: приміром, у Росії фінал так само транслювався на двох каналах - НТВ та «Росія-Спорт», - наголосили у прес-службі. При цьому на «1+1» коментування велося українською, а на «Україні» - російською.
 
 На «1+1» трансляція мала рейтинг 6,14% і частку 22,88% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine). Частка каналу за минулий тиждень – 15,5%.При цьому трансляція мала вищі показники у містах «50 тис-» - 23,68%, тоді як за «50 тис+» - 21,93%.
 
На ТРК «Україні» показ матчу мав нижчі показники – рейтинг 3,57% і частку 12,67% (але при цьому ці показники виявились удвічі вищими за частку каналу (минулого тижня 5.33%). На відмінку від трансляцій на «1+1» Ліга чемпіонів на «Україні» користувалась більшою увагою глядачів у містах «50 тисяч+» - частка 15,25%, тоді як за «50 тисяч-» - 10,45%.
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18116
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5806 дн. тому
zp_ua, неужели ты считаешь, что Михайлюк и Панасюк действительно лучше Вацко? Какой там высокий класс. Вот кто дети. Первый сейчас на Поверхности работает - не ахти, прямо скажу...
zp_ua
5807 дн. тому
Цікаво як це все підраховується? Бо частину дивися на одному, частину на другому. Відчуття однакові - не те. Перевагу віддаю якості коментаря - не мові. Не взагалі «украинские комментаторы хуже», а Вацко - дитина. Хай тренується на іграх Карпати-Металург. Де ж усі ті кого фільтрував свого часу СТБ? Треба брати більш високим класом - тоді й глядачи будуть дивитися, не зважаючи якою мовою йде коментар
Чотириокий
5807 дн. тому
Дивився і там, і там: по 1+1 коментували дуже жваво і ціваво, а перемикнувши на ТРК Україна ледь не заснув, той знову премкнув. Це ж треба привезли російського коментатора, ніби таких "спеціалістів" у нас немає... Знову "претеся на чужбину"
Олег
5807 дн. тому
Андронов-THE BEST.Намного лучше рогульного Вацка.
Динамо - чемпион
5807 дн. тому
Вацко - супер! И кто после этого будет говорить, что украинские комментаторы хуже? А если бы с ним Джулай еще комментировал, то хана ТРК Украина и русским "мастерам микрофона". Обираймо українське!
глядач 1+1
5807 дн. тому
Але я був вимушений дивитися по ТРК Україні, бо наші коментатори не витримують ніякої критики (я можу слухати тільки Гливинського).
5807 дн. тому
хреново вчера россиянин комментировал без азарта
Rus vs Ukr
5807 дн. тому
висновок: при майже однаковому покритті каналів, переважна більшість українців віддала перевагу українській мові. тобто, висококласний продукт хочуть дивитись українською. це не може не радувати:) Дзікі в прольоті.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду