Євгена Фешака призначено продюсером радіостанції «Люкс ФМ»

21 Травня 2008
22651
21 Травня 2008
20:37

Євгена Фешака призначено продюсером радіостанції «Люкс ФМ»

22651
Євгена Фешака призначено продюсером радіостанції «Люкс ФМ»
Євгена Фешака – ведучого і продюсера програми «Світські хроніки» на телеканалі ТОНІС та ранкового радіошоу «Зарядка» на радіо «Люкс ФМ» - призначено продюсером цієї радіостанції.
 
Як повідомляє піар-агентство Sunnyhouse, яке працює з паном Фешаком, він працює на «Люкс ФМ» з 1997 року, а з 2001-го обіймає посаду програмного директора радіостанції.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22651
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТОНИС to ТОНИС
5798 дн. тому
Ирена Фешак самостоятельно покинула пост ком.дира, так как ей было сделано более интересное предложение чем ТОНИС. А у Тузова спросите как он умолял не уходить ее, так как сам {CENSORED} редкий...
А какой продюсер из Жени говорят рейтинги, а энто вещь упрямая :)
MAN
5800 дн. тому
А як людина він {CENSORED}.
отак от... ше той Ющенко(
ТОНИС
5801 дн. тому
На ТВ таких как Фешак мало и слава Богу. Может, как ведущий он и ничего (ничего особенного) но как продюссер полное Г. Кстати, если хотите чтобы люкс был обворован, привидите на должность департамента рекламы - его жену фешак Ирену (111). Кстати, за что ее уволили никто не подскажет? Мне вообще кажется, ЧТО НЕДОЛГО ОН БУДЕТ ВЕДУЩИМ НА ХРОНИКАХ. Сложнее воровать без жены стало.
Олег Фидерман
5805 дн. тому
На ТВ таких как Фешак мало! Он фактурен и не скован, речь уверенная и правильная. Я думаю самая главная его програма еще впереди.
Олег Фидерман
5805 дн. тому
На ТВ таких как Фешак мало! Он фактурен и не скован, речь уверенная и правильная. Я думаю самая главная его програма еще впереди.
Анюта Шкляр
5806 дн. тому
Фешак отлично в кадре держится! Видно что его уважают те с кем он общается!
111
5806 дн. тому
Фешак поганенький ведучий?... Яна! Заздрість вас не прикрашає...
to yana
5806 дн. тому
feshak byl prodyserom @Svetskih hronik@ do 1 marta, kstati horosho podnial programu. U kogo est dostup k sootvetstvushim danym tot znaet!
boy
5807 дн. тому
в 2001-2006 прог дир радиостанции люкс фм киев- Анастасия Гордиенко! Фешак в киев переехал в 2006:) что за гон?
Яна
5808 дн. тому
Фешак не є продюсером "Світських хронік", а всього лише ведучим, причому поганеньким!
girl
5812 дн. тому
Жека мАлАдец! Люкс - the best!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду