Нацрада оголошує конкурс на радіочастоти

14 Травня 2008
20556
14 Травня 2008
16:33

Нацрада оголошує конкурс на радіочастоти

20556
Нацрада оголошує конкурс на радіочастоти
На засіданні 14 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення оголосити конкурс на 135 вільних радіочастот. Серед запропонованих мовникам каналів є як новопрораховані, так і ті, що вже виставлялися на попередній конкурс.
 
Найпривабливішою для конкурсантів є FM-частота у місті Києві  93,8 (24 год/добу). Також в столиці мовникам пропонуватимуться для освоєння частоти 69,68 (4 год/добу) та 0, 873 (24 год/добу).
 
Нацрада ухвалила конкурсні умови, згідно з якими вимоги до програмної концепції конкурсантів мають бути такими: обсяг ведення передач українською мовою – 100%; обсяг музичних творів вітчизняного виробництва – не менше 50%; обсяг музичних творів вітчизняних виконавців українською мовою – не менше 40% від загальнодобового мовлення; на одній території забороняється розповсюдження наземним ефірним способом однакових програм.
 
Конкурсні умови та перелік вільних каналів мовлення має бути офіційно оприлюднено до 20 червня 2007 року в газеті «Голос України» та на сайті Нацради.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20556
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ivan
5819 дн. тому
А десь можна познайомитися зараз з повним переліком виставлених на кокурс частот?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду