Українське кіно в Канні представлятиме Катерина Ющенко

13 Травня 2008
23726
13 Травня 2008
15:51

Українське кіно в Канні представлятиме Катерина Ющенко

23726
Українське кіно в Канні представлятиме Катерина Ющенко

14 травня розпочинає свою роботу 61-й Каннський кінофестиваль. Вперше за історію заходу Україна отримала можливість представляти продукцію вітчизняних кіностудій, в тому числі з метою залучення іноземних партнерів. Презентації проходитимуть на території Українського кінопавільйону у Віллаж Інтернасьйональ.

 

Потенційним покупцям Українська кінофундація запропонує фільми «Кастинг» Олександра Шапіро, «Ілюзія страху» Олександра Кірієнка, «Сафо» Роберта Кромбі, а також «Богдан Зиновій Хмельницький» Миколи Мащенка, «Прикольна казка» Романа Ширмана, «Владика Андрей» Олеся Янчука. Паралельно йтимуть переговори з провідними кіно- та телевиробниками європейських країн про можливість їхньої участі в кількох українських проектах. Крім того, члени відбіркової комісії Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» розглядатимуть фільми для програми 38-го кінофестивалю.

 

Як і минулого року, голова наглядової ради МБФ «Україна 3000» пані Катерина Ющенко планує бути особисто присутньою у Віллаж Інтернасьйональ та відкрити презентацію Українського кіно в Каннах, котра відбудеться 16 травня й має зібрати близько 300 кінопрофесіоналів з понад 40 країн. Очікується, що презентацію, спільно організовану Українською кінофундацією та міжнародним брендом Nemiroff, відвідають Жерар Депардьє, Клод Шаброль і «нова дівчина Бонда» – Ольга Куриленко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23726
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кумовство на Украине - конституционно!
5798 дн. тому
Это коррупция.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду