8 травня у спецпроекті програми «Дуель» на каналі «Україна» Президент Ющенко дискутуватиме з Толочком і Бандерою про Другу світову війну

7 Травня 2008
17150
7 Травня 2008
10:25

8 травня у спецпроекті програми «Дуель» на каналі «Україна» Президент Ющенко дискутуватиме з Толочком і Бандерою про Другу світову війну

17150
8 травня у спецпроекті програми «Дуель» на каналі «Україна» Президент Ющенко дискутуватиме з Толочком і Бандерою про Другу світову війну
8 травня о 21.30 на ТРК «Україна» стартує спецпроект програми «Дуель» за участю перших осіб держави. У першій програмі, присвяченій 63-й річниці Дня перемоги братиме участь  Президент України Віктор Ющенко. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Темою обговорення у ток-шоу має стати Друга світова війна. Для дискусії пропонуються такі питання:
 
- Чи зможе Україна виховати патріотів?
 
- Чи зможе влада примирити прихильників УПА та їх противників?
 
- Що краще пам’ятати чи забути?
 
Програма складатиметься із двох частин. У першій ведучий програми Сергій Рахманін задаватиме запитання Президенту. У другій із Віктором Ющенком дискутуватимуть учасники Другої світової війни, історики та суспільні діячі, серед яких будуть Петро Толочко, Степан Бандера та Ігор Юхновський. 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17150
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
барсук
5825 дн. тому
а почему уйдет время? оно уже ушло программа в записи.. записали пару дней назад. Подчистят, подправят. Усё красиво....
12345
5825 дн. тому
Звонко проанонсировано. И бессмысленно. Ну какая дискуссия между Ющенко и Юхновским? Они единомышленники. Зачем мирить противников и сторонников УПА, если они сами не хотят и не собираются мириться? Бредовая кабинетная идея... Реальным для беседы есть только третий вопрос. Но и на него ответ односложен: надо помнить. На что уйдет час эфирного времени? На самопиар...
Антон
5825 дн. тому
Над хоружевцем откровенно стебаются,а свидомым все більшовіцька лють мерещится.Что вы людишки такие убогие? Блаженные,одним словом.
5825 дн. тому
Знову цікаво: звідки це стільки скунців навилазило? Аргументів у них ніяких, а тільки більшовицька лють у грудях шкварчить. Невже це журналісти такі тупоголові, які здатні не думати, а тільки шкварчати від люті і викидати у повітря більшовицькі догми?
Дядя Ваня
5825 дн. тому
Какой резонанс!!! Анонс только появился, а уже столько "потерпевших" от рук УПА в комментариях! Вот Науходанасрал так лично кровь проливал за землю радную! Ваши деды то хоть воевали, а падонки! Или вы патомки замполитов и НДВД-ой охранки? А вообще предрекаю нехилые рейтинги: пацачня правда свои телеки обплюет, но нервишки свои хилые потрепит будь здоров :-)))))
ark
5825 дн. тому
О,сам рейхскомиссар Украины почтит нас своим вниманием.Раскажет,наверное,что по последним знаходкам у архивах СБУ,знамя над рейхстагом було жовто-блакитным и водружали его герои УПЫ,героично прорывшие подкоп от Карпат до Берлина.А Юхновский и Бандера будут это активно подтверждать ссылаясь на неопубликованное ныдэ письмецо С.Бандеры до Шухевича.А Толочко обвинят в связях с НКВД и рукой Москвы.
Иисус Хоруживский
5825 дн. тому
Марсианам вавилонским давно нужно обустраивать свою Украину на Марсе, а не охаивать УССР и примазываться к её победе и независимости в составе СССР.
Навуходоносор Вавилонский
5825 дн. тому
Ющу пора поднять тему НАШЕЙ победы и заявить, что мы готовы выставить претензии Раше и фрицам от КАЖДОЙ украинской земли за ту войну, развернувшуюся на НАШЕЙ земле и за НАШУ кровь и победу. пора пасть закрыть и потомкам власовцев обосраным, и фрицам
эхо
5825 дн. тому
А без Юща никак нельзя провести программу? Толочко, Бандера и Юхновский без этого "светоча дивных знаний" не поговорят? Большая ошибка это снотворное плямкало приглашать на передачу, времени для остальных не останеться, вот увидите.
Сала Украийини!
5825 дн. тому
Опять Геббельс-ТВ в эфире, ну никуда от этих повылазивших нацистов не спрятаться, сцуки, и что мерзко, вся эта погань вылазит в светлый день НАШЕЙ Победы. Уроды, ваш "Нахтигалевский" день - 22 июня, совсем календарь потеряли, уроды!
Larissa
5826 дн. тому
Это что сеанс спиритизма будет? Однако!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду