Вєрка Сердючка отримала з Фінляндії приз журналістських симпатій Press Award Eurovision Song Contest

6 Травня 2008
9803
6 Травня 2008
13:44

Вєрка Сердючка отримала з Фінляндії приз журналістських симпатій Press Award Eurovision Song Contest

9803
Вєрка Сердючка отримала з Фінляндії приз журналістських симпатій Press Award Eurovision Song Contest
Майже через рік після закінчення «Євробачення-2007» Вєрка Сердючка отримала з Фінляндії коштовну нагороду – Press Award Eurovision Song Contest. Про це з посиланням на прес-службу Mamamusic повідомляє ТаблоID.
 
Під час згаданого пісенного конкурсу преса складає свої рейтинги і за їх результатами, найяскравіші та найцікавіша артисти одержують цю нагороду.
 
«На "Євробаченні-2007" у нас пройшли просто рекордні прес-конференції, Вєрка Сердючка зібрала 490 камер! Кожну програму про "Євробачення" на "BBC" починали з показу української конкурсантки», – розповідає директор театру Данилка Ігор Клінков.
 
Нагорода для Вєрки прийшла посилкою. Вона зроблена у вигляді п‘ятикілограмового біло-синього серця на підставці висотою 30 сантиметрів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9803
Читайте також
13.04.2007 09:28
Костянтин Дорошенко, для «Детектор медіа»
8 440
04.04.2007 13:12
«Детектор медіа»
5 447
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду