Ялтинська кіностудія випустила рекламний тизер пригодницького фільму «Хортиця»

6 Травня 2008
23406
6 Травня 2008
11:16

Ялтинська кіностудія випустила рекламний тизер пригодницького фільму «Хортиця»

23406
Ялтинська кіностудія випустила рекламний тизер пригодницького фільму «Хортиця»

Ялтинська Кіностудія зняла тизер свого першого прокатного фільму «Хортиця» - історико-пригодницького екшену, якій охоплює два історичних періоди: X та XVII століття. Про це повідомляє прес-служба кіностудії.

 

Як повідомляється, події самого фільму відбуваються у два історичні періоди – X та XVII столітті – на території Причорномор'я, Туреччини та на острові Хортиця. В основі сюжету — легенда про два магічних мечі, якими володів князь Святослав.

 

Зйомки тизеру відбувались 18-20 квітня в хромакейному павільйоні та натурних площадках Ялтинської кіностудії та в Генуезькій фортеці.

 

Тизер відзнято для візуалізації сценарію та ідеї фільму, а також для «презентації можливостей кіностудії знімати якісне повнометражне кіно». За допомогою рекламного тизеру планується залучити до проекту нових партнерів.

 

Постпродакшн та візуальні ефекти забезпечує компанія VISUS.

 

Прем'єра тизеру фільму «Хортиця» відбудеться 15 травня в рамках міжнародного ринку телемовного контенту Moscow TeleShow Весна 2008.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23406
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду