Російський «Первый канал» засумнівався в рейтингах TNS Gallup Media

29 Квітня 2008
18769
29 Квітня 2008
11:45

Російський «Первый канал» засумнівався в рейтингах TNS Gallup Media

18769
Російський «Первый канал» засумнівався в рейтингах TNS Gallup Media
Після зниження рейтингів телесеріалу «Апостол», який демонструвався російським «Первым каналом», у керівництва телекомпанії виникли запитання до компанії, що займається вимірюванням телевізійних рейтингів - TNS Gallup Media, повідомляє Lenta.Ru.
 
Згідно із підрахунками TNS Gallup Media, під час початку демонстрації на каналі «Россия» серіалу «Батюшка» частка «Апостола» впала з 27-30% приблизно до 17%, а потім знову зросла. Генеральний директор «Первого канала» Костянтин Ернст не вірить, що показники серіалу могли знизитись так сильно.
 
Ернст зазначив, що давно ставиться до вимірювань TNS Gallup Media скептично, оскільки «це як льотчик, який на великому сучасному лайнеру літає за приладами і бачить, що альтиметр показує 5000 метрів, а насправді фюзеляж уже чиркає по кронах дерев». Проте керівник каналу зазначив, що від рейтингів залежать продажі реклами, відтак його цікавить, яким чином TNS Gallup Media проводить свої вимірювання.
 
Тим часом директор із телевимірювань Gallup Media Олександр Костюк зазначив, що «Первый канал» понад 4 роки тому відмовився від передплати результатів досліджень компанії, тому претензії пана Ернста чути «доволі дивно».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18769
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Replicam
5778 дн. тому
Replicam
хехе
5807 дн. тому
да вообще ТВ - это большое кидалово для лохов, которые платят за рекламу
5809 дн. тому
кто платит за рейтинги тот их и получает!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду