ІТК вважає за необхідне запропонувати свій план дій по впровадженню цифрового мовлення

25 Квітня 2008
10396
25 Квітня 2008
10:21

ІТК вважає за необхідне запропонувати свій план дій по впровадженню цифрового мовлення

10396
ІТК вважає за необхідне запропонувати свій план дій по впровадженню цифрового мовлення

В середу, 23 квітня відбулося засідання Цифрового комітету ІТК. Під час засідання загальнонаціональні телеканали обговорили технічні аспекти переходу на цифрове мовлення, труднощі та нові можливості у зв’язку з переходом на новий формат мовлення, повідомляє прес-служба ІТК.

 

До складу Цифрового комітету входять представники телеканалів - членів Індустріального телевізійного комітету – аналітичні та технічні спеціалісти та директори з розвитку мереж. Головою Цифрового комітету ІТК є Валентин Коваль – генеральний продюсер телеканалу М1.

 

Як повідомляється, за результатами засідання були прийняті наступні рішення:

1. Зі сторони телевізійної індустрії співпрацювати з усіма учасниками ринку, задіяними в процесі переходу та брати участь у розробці та впровадженні програми переходу на цифровий формат мовлення;

2. Розробити стратегічну і тактичну програми дій по впровадженню цифрового телевізійного мовлення;

3. Проводити регулярні засідання Цифрового комітету за участю представників державних та відомчих організацій, та їх технічних представників, для обговорення та узгодження плану спільних дій та співпраці по впровадженню цифрового формату мовлення.

 

Наступне засідання Цифрового комітету призначено на середину травня 2008 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10396
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду