Акціонери PeopleNet: у рекламних боргах (10 млн. гривень) винен колишній менеджмент компанії

24 Квітня 2008
35288
24 Квітня 2008
12:21

Акціонери PeopleNet: у рекламних боргах (10 млн. гривень) винен колишній менеджмент компанії

35288
Акціонери PeopleNet: у рекламних боргах (10 млн. гривень) винен колишній менеджмент компанії
Акціонери ВАТ «Телесистеми України» (мобільний оператор PeopleNet) у несплаті послуг рекламної агенції Starcom Ukraine звинувачують колишній менеджмент компанії. Голова ревізійної комісії «Телесистем України» Станіслав Ляхович учора повідомив газеті «Экономические известия», що збори акціонерів визнали незадовільною діяльність колишнього менеджменту у 2007 році. «Ми постановили, що мало місце нецільове використання інвестиційних і кредитних коштів», – сказав він.
У звіті зборів акціонерів зазначено, що однією з основних тем обговорення став аналіз причин конфлікту з агенцією Starcom Ukraine і пошук шляхів виходу з неї. За результатами внутрішнього аудиту було встановлено ряд порушень з боку колишнього менеджменту компанії під час підписання рекламних угод екс-гендиректором «Телесистем України» Віталієм Ворожбитом.
Наразі, згідно зі звітом ревізійної комісії «Телесистем України», стан розрахунків зі Starcom Ukraine є таким: заявлено рекламною компанією до сплати 28,7 млн грн., сплачено «Телесистемами України» – 18,6 млн грн., заборгована сума – 10,1 млн грн. Зі слів пана Ляховича, заходи щодо вирішення цього питання будуть вжиті найближчими днями або після травневих свят.
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35288
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
koole
5838 дн. тому
didaio, не коментуйте того, про що не знаєте. дивно, що телекритика, яка така вся правильна і за об'єктивність, передрукувала цю заказуху, не поцікавившись позицією іншиої сторони.
didaio
5838 дн. тому
Чергове підтвердження того, на що здатна професійна солідарність. Старком окремо воював з Піплнетом кілька місяців. Щойно була долучена професійна спільнота - справа одразу рушила з місця. Приклад для журналістів, коротше ;)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду