Рівненський губернатор виступив за збереження комунальних ЗМІ

21 Квітня 2008
9442
21 Квітня 2008
10:47

Рівненський губернатор виступив за збереження комунальних ЗМІ

9442
Рівненський губернатор виступив за збереження комунальних ЗМІ
Нараду керівників засобів масової інформації та представників влади, у якій взяв участь голова Національної Спілки журналістів України Ігор Лубченко, проведено в Костополі на Рівненщині.
 
Як повідомляє ЗІК, на ній йшлося про майбутнє комунальних засобів масової інформації. На думку голови Рівненської ОДА Віктора Матчука, такі засоби масової інформації мають право на існування, незалежно від того, чи будуть діяти районні адміністрації.
 
На переконання учасників наради, нині ще не вироблено чітких засад роздержавлення комунальних газет, не визначені права їх працівників після проведення процесу роздержавлення, повідомляє ЗІК.
 
За словами Ігоря Лубченка, особливої уваги в цьому зв‘язку потребує питання редакційного майна. Він пропонує ті приміщення, які перебувають на балансі редакцій, передавати трудовим колективам. Ті ж які не перебувають на балансі - передавати в оренду терміном на 25 років.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9442
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5846 дн. тому
Значить майно і нерухомість, яка належить мешканцям того чи іншого міста, селища пропонується віддати групі людей наближених до влади, які прирівнюються до держслужбовців і служать владі, а не людям - своїм читачам??? І це справедливо??? Я, як один з мешканців, з чиїх податків зокрема дотується ця преса (а точніше бюлетень пропаганди) проти!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду