Партія регіонів видаватиме партійну газету мільйонним тиражем. Ганна Герман змінила переконання?

19 Квітня 2008
14003
19 Квітня 2008
19:32

Партія регіонів видаватиме партійну газету мільйонним тиражем. Ганна Герман змінила переконання?

14003
Партія регіонів видаватиме партійну газету мільйонним тиражем. Ганна Герман змінила переконання?

Партія регіонів видаватиме всеукраїнську газету мільйонним тиражем, повідомляє УНІАН.


Про це повідомила сьогодні журналістам народний депутат України, заступник керівника Партії регіонів Ганна Герман після завершення XI з`їзду партії.

«Ми ухвалили рішення про видання газети «Время регионов». Найближчим майбутнім ця газета видаватиметься мільйонним тиражем. Це буде загальноукраїнська газета, яка пропагуватиме ідеї і програму Партії регіонів», - сказала Ганна Герман. Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, Ганна Герман представила проект видання з трибуни під час з’їзду.  
 
«Настав той час, коли найбільша партія в Україні мусить мати свою газету. Газету не тільки для членів нашої партії, а й для всіх громадян усіх регіонів, які хочуть брати активну участь у політичному та економічному житті нашої країни і спокійно аналізувати сучасний стан речей, - сказала вона. - Я вважаю, що наші виборці й усі наші прихильники, сьогоднішні, і ті, що будуть завтра, - це люди активні, люди розумні, і ми повинні дати їм газету високого класу. Окремо в цій газеті ми присвятимо увагу зворотному зв’язку з читачем і будемо виділяти цілу шпальту для листів. Шпальта буде називатися «Глас народу». В одному номері будуть листи, а вже в наступному - відповіді на ці листи від керівників нашої партії». Газета виходитиме щотижня на 12 шпальтах, двома мовами («Час регіонів»/ «Время регионов»), її орієнтовна ціна – 90 копійок. Як уточнила Ганна Герман, спершу газета матиме наклад 10 тисяч, але з часом його доведуть до мільйона.

Заступник лідера партії не уточнила, чи ухвалене рішення про призначення головного редактора цієї газети. «Ми вже обрали головного редактора. Це дуже відомий незалежний український журналіст, але я не маю права розголошувати це прізвище доти, доки мої колеги не ухвалять рішення», - пояснила вона.
 
Нагадаємо, 29 січня 2008 року Ганна Герман у ході чату на сайті «Главред» заявила: «Партійні медіа - це архаїзм, незбалансованість, заангажованість, служіння конкретній політичній силі, а не істині. Мені теж не рідко боляче і образливо, коли медіа, які належать тим чи іншим олігархам, що дбають про інтереси тієї чи іншої політичної сили, виконують відверті замовлення проти Партії Регіонів. Але навіть попри це, я виступаю проти партійних медіа, бо шлях до справді вільної преси в Україні не веде через партіїзацію ЗМІ» (виділення «ТК»).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14003
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
І.Франко
5837 дн. тому
Ким була Ганя Стеців у Львові? Та ніким. Але, на її щастя, у соборній Неньці є ще Київ і Донецьк, в атмосфері яких усяке галицьке г... розбухає до вселенських масштабів
эхо
5839 дн. тому
Эх, баба Нюра колебЁтся вместе с линией партии: то "проты", то "за". Дерьмо в проруби, короче.
Молодцы
5839 дн. тому
Молодцы, ребята. В условиях жесткой оранжевой цензуры партийные медиа необходимы
ЧАК
5840 дн. тому
Герман - моральна потвора, фу аж бридко...
:)))
5840 дн. тому
Ганю, ти брехло. Зроби харакірі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду