Працівники «Газети 24» почали отримувати виплати із заборгованості за лютий

3 Квітня 2008
16734
3 Квітня 2008
18:46

Працівники «Газети 24» почали отримувати виплати із заборгованості за лютий

16734
Працівники «Газети 24» почали отримувати виплати із заборгованості за лютий
Працівники «Газети 24», котру видає холдинг «МедіаДім», почали отримувати виплати із заборгованості за лютий, а також гонорари. Проте колишні працівники холдингу, які звільнилися в березні, досі не повністю розраховані. Про це «ТК» повідомили джерела у «МедіаДомі», що побажали залишитися неназваними.
 
Про заборгованість журналістам і працівникам технічного відділу газети вже писала Детектор медіа. В інтерв’ю «ТК» генеральний директор компанії «МедіаДім» Віктор Зубанюк обіцяв вирішити проблему протягом одного-двох днів, проте її вирішення затяглося на цілих сім.
 

Жвавому, хоча й анонімному, обміну думками працівниками холдингу на сайті «ТК», на думку джерел, сприяло недостатнє інформування керівництвом підлеглих.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16734
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2 St
5852 дн. тому
3 апреля им выдали оставшуюся часть зарплаты за февраль. А должны были эту часть выдать с 20 по 25 марта. У них в текущем месяце за предыдущий платят, всегда. Так что задержали, считай, на неделю с хвостиком. Что касается первой части з-ты, то они еще в начале марта ее получили. Ничего страшного, но лучше бы не задерживали. Хотя, конечно, по-разному случается. Не только в "24". Почти везде, где издание само себя не окупает. А "24" до такого уровня еще расти и расти. Очень дорогая газета. И еще большой вопрос, вытянет ли ее инвестор.
Редактор
5861 дн. тому
Вот если бы еще в газете "Киевское слово" журналистам заплатили - было бы неплохо. А то зарплату дали, а обещанных гонораров за март людям не выплачивают, никак не объясняя.
St
5863 дн. тому
Вот это да! Ну прорыв можно сказать - 3 апреля за февраль выдавать ))) держитесь, ребята! мы вас поддержим...Надейтесь на лучшее, может, действительно это разовая, форсмажорная задержка была.
тутешній
5864 дн. тому
Мені задється - Дрімка був схожий на лідера ПР Вітю Янека. Тож після формування демократичної кааліції - Вітя пішов у аппазицію. Ну, а що лишається дрімці? Тінь йде за господарем. І Дрімку треба шукати десь на біло-балкитних майданах. От сьогодні дивився по РТК "Київ" пряму трансляцію там Дрімка в костюмі від Бріоні співав "Если бы парни все Земли..."Кльово придумано!
5864 дн. тому
олєлуйіа!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду