30 березня «Битва екстрасенсів» взяла рекордний рейтинг

2 Квітня 2008
21027
2 Квітня 2008
14:39

30 березня «Битва екстрасенсів» взяла рекордний рейтинг

21027
30 березня «Битва екстрасенсів» взяла рекордний рейтинг

Третій вихід реаліти-шоу «Битва екстрасенсів. Країна надможливостей», який відбувся на телеканалі СТБ 30 березня, отримав рекордні показники телеперегляду  у міцстах "50 тис+" – рейтинг 4,33% і частку в 14,26% по аудиторії 14-49 (4,48% і 12,11% для аудиторії 18+ - дані компанії GfK-Ukraine). Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

Як зазначається у повідомленні, це кращий результат двох сезонів проекту. Попередній рекорд в 12,42% (14-49) тримався з прем'єри шоу. Таким чином, середня частка другого сезону сьогодні складає 10,99% по комерційно привабливій аудиторії 14-49 років (9,70% по 18+), тоді як середні показники першого сезону склали 8,99% по 14-49(7,98% по 18%).

 

Як нагадується у повідомленні, «23 березня черговий випуск шоу не вийшов в ефір, оскільки кадри епізодів, знятих у будинку жертв маніяка Анатолія Онопрієнко, виявилися зіпсованими – на відео проступили білі плями. А за лічені хвилини до етеру при перегоні з сервера техніка в етерній монтажній студії СТБ просто «зависла». Наступного дня з анонімного дзвінка в редакцію «Битви» стало ясно, що проблеми з недільним ефіром могли бути помстою одного з «скривджених» претендентів на участь в шоу . За минулий тиждень програму довелося перемонтувати, щоб зменшити втрату».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21027
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5860 дн. тому
Неприкрытое вранье! Для спецов монтажа ясно видно, что эти "белые пятна" - монтаж. Почему все молчат?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду