У грузинської телекомпанії «Імеді» з’явився новий власник

24 Березня 2008
6518
24 Березня 2008
11:01

У грузинської телекомпанії «Імеді» з’явився новий власник

6518
У грузинської телекомпанії «Імеді» з’явився новий власник
65% акцій грузинської телекомпанії «Імеді», яка належала померлому бізнесмену Бадрі Патаркацишвілі, перейшли у власність його двоюрідного брата, громадянина США Джозефа Кая (Йосифа Какалішвілі). Водночас, як заявив російський політичний емігрант і бізнесмен Борис Березовський, ця угода, на його думку, є фальсифікованою, повідомляють «Новини-Грузія».
 
За словами Бориса Березовського, на другий день після смерті Патаркацишвілі Кей разом із своїм юристом Еммануелем Зельцером, громадянином Молдови, прибув до оселі небіжчика в Лондоні та пред’явив його родині документи про права на володіння майном Патаркацишвілі. Згодом, як каже Березовський, Зельцера було ув'язнено за підробку документів у Білорусі.  За словами Березовського, він не знає, яка частина «Імеді» належить йому, і доручив юристам розібратись із своєю власністю в Грузії.
 
Тим часом Джозеф Кей, за повідомленням «Новини-Грузія», прибув до Тбілісі. За словами Березовського, вдова Патаркацищвілі Інна Гудавадзе скерувала на ім’я прем’єр-міністра Грузії заклик не співпрацювати з Кеєм, оскільки вважає останнього незаконним власником «Імеді» і готова захищати права на спадщину в суді.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6518
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду