У Росії вбитий директор ДТРК «Дагестан»

21 Березня 2008
34990
21 Березня 2008
21:53

У Росії вбитий директор ДТРК «Дагестан»

34990
У Росії вбитий директор ДТРК «Дагестан»
21 березня у Махачкалі вбитий директор державної телерадіокомпанії «Дагестан» Гаджи Абашилов, повідомляє Newsru.com.
 
Абашилова розстріляли із невідомого автомобіля поруч із входом у магазин. Його водій був поранений і перебуває у лікарні. Розслідування пообіцяв контролювати особисто генпрокурор Російської Федерації Юрій Чайка. Правоохоронці вважають, що вбивство пов'язане із професійною діяльністю журналіста. Нагадаємо, напередодні був знайдений мертвим у Москві інший дагестанський журналіст – Ільяс Шурпаєв.
 
Покинутий автомобіль злочинців уже знайдений неподалік від місця замаху. У машині знайдено автомат Калашникова, з якого, як припускають правоохоронці, і був убитий Абашилов.
 
Гаджи Абашилов очолював ГТРК «Дагестан» близько року. До того понад 10 років був головним редактором тижневика «Молодежь Дагестана».
 
Як і Ільяс Шурпаєв, Гаджи Абашилов входив до «чорного списку» журналістів, складеного дагестанською владою, повідомляє Newsru.com.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34990
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду