Убито журналіста російського «Первого канала» Ільяса Шурпаєва

21 Березня 2008
43096
21 Березня 2008
10:09

Убито журналіста російського «Первого канала» Ільяса Шурпаєва

43096
Убито журналіста російського «Первого канала» Ільяса Шурпаєва
Кореспондент російського «Первого канала» Ільяс Шурпаєв вбитий у Москві, повідомляє «Главред» із посиланням на російське інформаційне агентство «РИА Новости».
 
Тіло Шурпаєва зі слідами насильницької смерті знайдено у квартирі, яку він наймав останні два тижні. «Попередні дані судово-медичної експертизи свідчать про те, що Шурпаєв був задушений ременем від брюк», - сказало джерело російського інформагентства, також повідомивши, що на місці вбивства було влаштовано пожежу, яку вчасно вдалося загасити.
 
Розслідування веде московська прокуратура. «Первый канал» уже підтвердив факт смерті журналіста.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
43096
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
5878 дн. тому
От Вам і совкова демократія. Путіна на нари...
5878 дн. тому
не иначе опять Путина обвинят, по привычке
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду