20 березня ICTV запрошує журналістів на зйомки новорічного художнього фільму «Дорогі діти»

19 Березня 2008
25221
19 Березня 2008
10:46

20 березня ICTV запрошує журналістів на зйомки новорічного художнього фільму «Дорогі діти»

25221
20 березня ICTV запрошує журналістів на зйомки новорічного художнього фільму «Дорогі діти»

У четвер, 20 березня, о 12:00 телеканал ICTV запрошує представників ЗМІ на зйомки авантюрної новорічної комедії «Дорогі діти», що вийде в ефір у новорічну ніч 31 грудня 2008 року.

 

До участі у стрічці запрошені: Ольга Красько («Єсенін», «Охота на ізюбра», «Турецький гамбіт»), Ігор Ліфанов («Спецназ по-россійськи-2», «Дільниця», «Нічна варта», «Денна варта», «Жерсть»), Ігор Яцко («Громадянин начальник - 2», «Доктор Живаго», «Охота на генія»), а також Віталій Лінецький, Ігор Гнєзділов, Дарина Лобода, Сніжана Єгорова, Катерина Кістень, Ігор Портянко, Дмитро Суржиков та інші.

 

Генеральний продюсер: Олександр Богуцький

 

Виконавчий продюсер: Тетяна Вінник (серіал «Леся+Рома», «Богун. Адвокатські розслідування», фільми «Мій принц», «Не наїжджай на Діда Мороза», «1 000 000 від Діда Мороза»)

 

Автори сценарію: Григорій Руденко, Сергій Косарєв (фільми «Ялинка. Кролик. Папуга»)

 

Режисери-постановники: Олександр Даруга, Олександр Богданенко (серіал «Леся+Рома», «Богун. Адвокатські розслідування», фільми «Не наїжджай на Діда Мороза», «1 000 000 від Діда Мороза»)

 

Оператор-постановник: Юрій Беденко («Богун. Адвокатські розслідування», «Не всі вдома», «Головне встигнути»)

 

У четвер, 20 березня – перший знімальний день фільму. Безпосередньо на знімальному майданчику журналісти зможуть поспілкуватися з творчою групою та акторами фільму, а також стануть свідками урочистого розбиття тарілки телевізійниками після перших відзнятих кадрів.

 

Збір представників ЗМІ проводитиметься у холі каналу ICTV о 12:00.

Адреса: м. Київ, вул. Паньківська, 11.

Доставка журналістів на знімальний майданчик проводитиметься транспортом каналу.

 

Контактна особа з питань акредитації:

Юліанна Ковалевська

+3 8 096-203-15-16

+3 8 044- 502-99-65 (# 1257)

yulianna@ictv.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду