Парламентарі Інгушетії вимагають заборонити трансляцію і вигнати з республіки журналістів РЕН ТВ

19 Березня 2008
30307
19 Березня 2008
09:59

Парламентарі Інгушетії вимагають заборонити трансляцію і вигнати з республіки журналістів РЕН ТВ

30307
Парламентарі Інгушетії вимагають заборонити трансляцію і вигнати з республіки журналістів РЕН ТВ
Депутати Народних зборів Інгушетії заявили, що вважають необхідною заборону трансляції російського телеканалу РЕН ТВ на території республіки, а також виключити присутність журналістів цієї телекомпанії, повідомляє Newsru.com.
 
У зверненні за підписами лідерів фракцій «Единой России», ЛДПР, КПРФ та «Справедливой России», поширеному 18 березня, зазначено, що характер висвітлення цим телеканалом подій у республіці викликає у депутатів інгуського парламенту «почуття крайнього обурення». «Провокаційні, наклепницькі та тенденційні репортажі РЕН ТВ про події в регіоні, які протягом уже досить тривалого часу з’являються в ефірі, навіюють думки про те, що за цим стоять сили, зацікавлені у розгойдуванні ситуації на півдні країни», - йдеться у зверненні, скерованому голові Ради Федерації Росії, голові Держдуми РФ, а також генеральному прокурору, директору Федеральної служби безпеки та міністру внутрішніх справ.  
 
«Одна ця компанія скеровує в один день до республіки три групи журналістів для висвітлення спроби проведення несанкціонованої, протиправної акції, організованої так званою «Іншою Росією», - пояснюють депутати. Тим часом, опозиційний сайт Ингушетия.ру повідомляє, що 16 березня президент Інгушетії Мурат Зязіков дав розпорядження відключити електрику майже в усіх великих населених пунктах республіки, аби перешкодити її мешканцям подивитись на телеканалі РЕН ТВ фільм «Інгушетія. Тейп незгодних».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30307
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду