На сайті Джанкойської міськради знайшли порнографію

15 Березня 2008
18581
15 Березня 2008
20:43

На сайті Джанкойської міськради знайшли порнографію

18581
На сайті Джанкойської міськради знайшли порнографію
Депутат Джанкойської Руслан Єременко міської ради виявив на сайті цього органу фото та відео порнографічного характеру, повідомляє ТРК «Чорноморська».
 
Пікантні матеріали розміщені у форумі сайту http://dzhankoi.org.ua/ . Наприклад, у розділі «Питання, пов’язані з громадським життям міста» створено 312 порнографічних статей.
 
Депутатам не вдалося з’ясувати, хто відповідає за сайт, оскільки посада системного адміністратора у штатному розкладі не передбачена. Руслан Єременко має намір розібратись із тим, хто і навіщо розміщував порнографію на форумі муніципального сайту, і вже звернувся до міського голови та правоохоронців. Утім, як відомо, подібні матеріали – порнографічний спам -  можуть з’явитись у будь-якому немодерованому динамічно наповненому ресурсі. Зараз форум із сайту видалений.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18581
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
стикалися ))
5855 дн. тому
навіть і на ртаких, де є адміни інколи порно зЯвляється, бо ще треба встигнути його відразу знищити, коли воно вже пройшло фільтри. знайшли новину...
Kostello
5856 дн. тому
Це просто автоматичний спам, що з'являється на сайтах без адмінів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду