Катерина Нестеренко перейшла з «України» на Новий канал

11 Березня 2008
30366
11 Березня 2008
16:02

Катерина Нестеренко перейшла з «України» на Новий канал

30366
Катерина Нестеренко перейшла з «України» на Новий канал
З 18 березня Катерина Нестеренко стане ведучою вечірніх (19.00) випусків інформаційної програми «Репортер» на Новому каналі. Донедавна Катерина вела програму «Критична точка» на телеканалі «Україна».
 
«Я йду на Новий, чітко усвідомлюючи, що хочу працювати саме у програмі новин, саме на цьому каналі», - цитує прес-служба Нового Катерину Нестеренко. Вона працює на телебаченні з 1997 року; до «Критичної точки» була ведучою низки програм, зокрема «Вікна. Кримінал» на СТБ та «Вершки», «Спікер тижня» і «Вчасно» на НТН. Працювала вона наприкінці 90-х і на Новому каналі, а також «Телефабриці» (ICTV).
 
«Катерина Нестеренко пішла з власної ініціативи, - сказала «ТК» шеф-редактор «Критичної точки» Каріна Самохвалова. – Але працює в нас до 17 березня. Поки що нових ведучих програми я назвати не можу, триває кастинг. Можу лише сказати, що нових ведучих буде двоє – хлопець і дівчина».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30366
Читайте також
21.03.2008 17:07
Отар Довженко
26 240
26.10.2007 12:19
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
16 810
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
саша
5819 дн. тому
а кто это вобще??? всех ведущих знаю, а об этом даже и не слышал никогда.
мда
5833 дн. тому
Мда... Нестеренко! Кто это так воздыхает по тебе, что свое бешенство тут выплескиевает, интересно?)
andre
5841 дн. тому
Иногда прочитав о перемещении того или иного персонажа на тот или другой канал, я вообще не понимаю, зачем эта информация. Так как такие "говорящие головы", а Нестеренко еще особо агрессивная голова, вообще никакого интереса с точки зрения профессии не представляют. Чья-то любовница, или любвовник или любовница одновременно не одного... тут надо говорить о других профессиональных качествах, а к журналистике это никакого отношения не имеет. Ну с трудом научили человека читать суфлер, так это достойно обсуждения?
ЗРИТЕЛЬ
5853 дн. тому
Странно, что с телеканала "Украина" уходят люди. Сначала Александ Мельничук теперь Екатерина Нестеренко. Интересно кто следующий?
Зритель
5856 дн. тому
Катя , поздравляем тебя ! не обращай внимания ни на кого и иди вперед ! Завистниов много. а теперь будет еще больше.
Ирина
5856 дн. тому
Лично мне К.Нестеренко очень симпатична . Отличный выбор "Нового канала" :)
крот
5856 дн. тому
женское счатье - лысая подруга!
alex
5858 дн. тому
Хоть К.Нестеренко работает не один год на ТВ, но делать вид, что она понимает то, что читает, так и не научилась. Ей бы лучше сосредоточиться на второй, основной работе
РСлухач
5860 дн. тому
ТГлядач, перестаньте применшувати події, що відбуваються в українському телепросторі. Телекритико - але справді сенс є - відображайте міграції усіх. Наприклад - зробіть підбірку за минулий рік, із коментарями - хто, куди, чому. Ви таких тем для себе знайдете... :)
ТГлядач
5860 дн. тому
ТК ви або відображайте міграції УСІХ журналістів або не робіть з мухи слона!
Иван
5861 дн. тому
А что это вы так зло? "новинар".... :)
новинар
5861 дн. тому
ТТоже мені - подія. А хто вона, власне, така. Читаєш і диву даєшся! "Я усвідомлюю..." Льлька надувна. Та ще й скандальна
MAXX
5861 дн. тому
Ні, її можна тільки поздоровити! :) З поверненням у нормальне телебачення.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду