Віце-прем’єр Іван Васюник розповів, яким чином розділять між 8-ма медіапроектами 192,3 мільйони грн

7 Березня 2008
8399
7 Березня 2008
18:25

Віце-прем’єр Іван Васюник розповів, яким чином розділять між 8-ма медіапроектами 192,3 мільйони грн

8399
Віце-прем’єр Іван Васюник розповів, яким чином розділять між 8-ма медіапроектами 192,3 мільйони грн
На останньому засіданні Кабміну визначено суму (192,3 мільйони грн), медіапроекти, на які її слід потратити, та відповідні обсяги, повідомляє Газета «ДЕЛО».
 
Кошти з держбюджету виділятимуться державним ЗМІ. Лев’яча  частка грошей піде на інформування про СНІД і Голодомор, на передачі про армію й аграрні питання. Крім того, на звернення президента (24 мільйони) та інформацію щодо НАТО (5 мільйонів).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8399
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
?
5891 дн. тому
Про оплату за які саме звернення ідеться? І чи належать сюди букетно-святкові відеоролики, які Секретаріат просить усі без винятку канали розміщати безкоштовно?
Гы
5891 дн. тому
ЩАЗ.... Они по прежнему будут предоставлять время под угрозой закрытия... а бабло - пацаны раздерибанят.
Делитель
5892 дн. тому
А можно узнать подробнее, что значит 24 миллиона на обращения Президента? Государственные СМИ, которые по закону обязаны предоставлять государственным мужам эфирное время (и делают это под страхом закрытия или отлучения от кормушки) теперь получат за это 5 миллионов баксов???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду