Анатолій Васянович навчатиме правильної української мови глядачів ТРК «Київ»

7 Березня 2008
41463
7 Березня 2008
13:12

Анатолій Васянович навчатиме правильної української мови глядачів ТРК «Київ»

41463
Анатолій Васянович навчатиме правильної української мови глядачів ТРК «Київ»
Колишній диктор УТ-1 Анатолій Васянович незабаром навчатиме правильної української мови глядачів ТРК «Київ».
 
«Після публікації в «Детектор медіа» матеріалу про мене керівництво ТРК «Київ» зацікавилося моєю ідеєю створення невеликих міжпрограмних роликів, у яких у ненав’язливій формі  ми учили б глядачів правильно розмовляти українською», - повідомив він «ТК». За словами пана Васяновича, зйомки перших роликів уже тривають. Нагадаємо, нещодавно Анатолій Васянович, який пропрацював на УТ-1 та НТКУ понад 30 років, пішов на пенсію.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
41463
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарасові
5860 дн. тому
"незавадило" пишеться окремо, "підівчити" - підучити... А взагалі, Тарасе, зауваження свої звертайте до "ТК", адже це вони не можуть грамотно передати слова людини. А Васянович - винятково професійний, подібних йому тепер серед молоді і шукати не варто...
Лев
5865 дн. тому
Кильчицкую посадите в первый ряд, пожалуйста! Вместе с директором зоопарка!
дуболому
5865 дн. тому
правильный ник ты себе выбрал! Васянович - профессионал, и ,как видишь, даже в этом возрасте без труда нашел работу! Желаю и тебе, если доживешь до таких лет, быть так же востребованным! А Докаленко с Дерюгиным, которые больше двух лет разваливали НТКУ, должны ответить за свои действия, а то - одного просто уволили, второй - в отпуске. Пусть сначала бы Док вернул все награбленное, а уж потом гулял себе лесом.
Прохожий
5865 дн. тому
"...незавадило б самому підівчити українську мову". Тарасе, не "підівчити", у "підучити".
Тарас
5865 дн. тому
"ми Учили б глядачів" ЧИ "ми Вчили б глядачів"? Мені здається що Анатолію Васяновичу незавадило б самому підівчити українську мову.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду