Кшиштоф Зануссі знімає драму з Богданом Ступкою в головній ролі

7 Березня 2008
19533
7 Березня 2008
10:29

Кшиштоф Зануссі знімає драму з Богданом Ступкою в головній ролі

19533
Кшиштоф Зануссі знімає драму з Богданом Ступкою в головній ролі

Кінокомпанія SOTA Cinema Group (Україна) та «Студія документальних і художніх фільмів» (Польща) розпочали зйомки українсько-польського фільму всесвітньо відомого режисера Кшиштофа Зануссі «Серце на долоні», які пройдуть у Варшаві і Києві.

 

Як повідомляє прес-служба SOTA Cinema Group, продюсерами картини виступили Олег Кохан та Влоджімеж Нідергаус – з української та польської сторони відповідно.

 

Сценарій фільму написав сам Кшиштоф Зануссі за ідеєю відомого польського письменника і сценариста Анджея Мулярчика, автора повісті «Post Mortem. Катинськая повість» і сценарію резонансного фільму Анджея Вайди «Катинь».

 

Головну роль в «Серці на долоні» виконує Богдан Ступка, а його партнером стане молодий польський актор Марек Куделко. Цей проект став продовженням творчої співпраці Кшиштофа Зануссі і Богдана Ступки: до цього український актор грав в телепостановці за п’єсою Жана Ануя.

 

Також у фільмі зніматимуться такі Остап Ступка, Юрій Сак, Борис Абрамов та інші. А роль матері героя Богдана Ступки виконає 92-річна Ніна Андріч.

 

Як повідомляється, вперше для забезпечення державної підтримки кінопроекту був підписаний Меморандум між Службою кінематографії Міністерства культури та туризму України і Польським кіноінститутом. Бюджет проекту -- більше 1,5 мільйона євро. «Серце на долоні» планують зняти за 60 днів. Прем’єра картини запланована на початок 2009 року одночасно в двох країнах.

 

На фото – робочий момент зйомок

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19533
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду