Президент Чечні Рамзан Кадиров вступив до Спілки журналістів Росії

6 Березня 2008
30416
6 Березня 2008
09:47

Президент Чечні Рамзан Кадиров вступив до Спілки журналістів Росії

30416
Президент Чечні Рамзан Кадиров вступив до Спілки журналістів Росії
Президент Чеченської республіки Рамзан Кадиров став членом Спілки журналістів Росії, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на російську інформаційну агенцію «Интерфакс».
 

Як пояснив міністр республіки із зовнішніх зносин, національних відносин друку та інформації Шамсаїл Саралієв, Кадирова прийняли до спілки за заслуги у справі становлення чеченської журналістики, а також за створення «ідеальних умов для роботи місцевим ЗМІ». Посвідчення члена СЖР було вручено Рамзану Кадирову під час його зустрічі з журналістами республіки. На цій зустрічі було обнародувано указ президента Чечні, за яким меру Грозного Мусліму Хучієву було присвоєне звання «Заслужений журналіст Чеченської республіки». Хучієв закінчив журфак Московського державного університету і до призначення мером працював на посаді прес-секретаря Кадирова. Це саме звання, а також інші республіканські нагороди були присвоєні багатьом присутнім на зустрічі журналістам. Двом із них Кадиров подарував квартири у Грозному, а кілька ветеранів професії, що почали роботу у 50-х, отримали автомобілі.

 

За інформацією Радіо Свобода, деякі російські журналісти планують вийти із Спілки на знак протесту проти прийняття до його лав Кадирова. «Якщо Рамзан Кадиров у Спілці журналістів, то мене там немає», - заявив оглядач газети «Московський комсомолець» Олександр Мінкін. До нього приєднався редактор «Нової газети» Дмитро Муратов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30416
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду